Άγριες Μέλισσες: Κάνει το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία του νεαρού Σέργιου Σεβαστού

Μαζί με την Αγορίτσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Κάνει το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία του νεαρού Σέργιου Σεβαστού

Ένα κομμάτι που τρέλανε το κοινό στο χθεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ήταν η είσοδος του μικρού Σέργιου Σεβαστού, γιου της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Μία φωτογραφία του βέβαια έχει ήδη καταφέρει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο μικρός Σέργιος και για άλλους Γιώργης είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της οικογένειας των Σεβαστών και όχι άδικα αφού πρόκειται για ένα αξιαγάπητο παιδάκι.

Η τηλεοπτική Αγορίτσα μάλιστα πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρουν οι δυο τους κι έγραψε στη λεζάντα:

« Σέργιος (Γιώργος) μπήκε στην ζωή μας! Υπέροχο πλάσμα καλωσόρισες στο Διαφάνι! #αγριεςμελισσες #αγορίτσα #σεργιος #αντ1 #διαφανι #1965s». Δείτε εδώ και τις πραγματικές ηλικίες των ηθοποιών της σειράς.

Άγριες Μέλισσες: Νέο ντοκουμέντο από τα γυρίσματα - Η Δρόσω έγινε Ρόζα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μιχαλάκη θέλησε να ανεβάσει ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και να αποχαιρετήσει οριστικά τη Δρόσω, που έγινε Ρόζα!

Η αλλαγή της ηθοποιού είναι μεγάλη αφού ο χαρακτήρας αποφάσισε να αφήσει οριστικά το χωριό και να βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να κυνηγήσει τη μεγάλη ζωή.

Η Δρόσω πλέον εργάζεται στο καμπαρέ Χαβάη και έχει γίνει Ρόζα. Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία από τα παρασκήνια, προκειμένου να ευχηθεί στον σκηνοθέτη της σειράς, ποζάροντας μαζί του έξω από το μαγαζί.

Αυτό είναι το νέο ντοκουμέντο από τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών

Με τη λεζάντα: “Happy Birthday sailor @lefteris_charitos ▪ Roza & Lefteris ” που συνόδευσε την εορταστική φωτογραφία έστειλε τη δική της ευχή στο Λευτέρη Χαρίτο για το 51 έτος της ηλικίας του.

Είσοδος - έκπληξη στις Άγριες Μέλισσες - Μπαίνει ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες πρόκειται να δούμε ακόμα μία είσοδο - έκπληξη. Μετά τον Αργύρη Πανταζάρα, στην σειρά θα μπει ακόμα ένας ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι, ο οποίος θα υποδυθεί τον αρραβωνιαστικό της Πηνελόπης.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Μελέτης στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να εγκαταλείψει το Διαφάνι και να ζήσει τη ζωή του στο Παρίσι μαζί με την μητέρα του. Εκεί μάλιστα θα γνωρίσει ένα νέο κορίτσι και θα φτιάξει τη ζωή του, μέχρι φυσικά να έρθει η επόμενη ανατροπή.

Έτσι, θα κάνει την τύχη της και η Πηνελόπη με έναν νεαρό άνδρα, μετά τον αποτυχημένο γάμο της με τον Κλεομένη και μετά τη φυγή του Μελέτη.

Αυτός είναι ο ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι που μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος για τον Σπύρο Σταμόλη, ο οποίος στο Κόκκινο Ποτάμι υποδύθηκε τον Μουράτ, έναν αδίστακτο άνθρωπο που σκόρπισε το θάνατο.

Αυτή τη φορά ωστόσο θα τον δούμε σε έναν αρκετά διαφορετικό ρόλο καθώς θα είναι ο άνδρας τον οποίο θα ερωτευτεί η μοναχοκόρη των Σεβαστών. Δείτε εδώ τι θα δούμε αύριο στις Άγριες Μέλισσες.

Σπύρος Σταμούλης Άγριες Μέλισσες