Οι πραγματικές ηλικίες των ηθοποιών της σειράς Άγριες Μέλισσες - Με της Δρόσως θα μείνετε!

Όντως τώρα; Και η Πηνελόπη φαίνεται μικρότερη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι πραγματικές ηλικίες των ηθοποιών της σειράς Άγριες Μέλισσες - Με της Δρόσως θα μείνετε!

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σήριαλ της ελληνικής showbiz και σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης καθημερινά - δείτε πόσο έκανε εχθές 19/10! Τι πραγματικά όμως γνωρίζουμε για τους ηθοποιούς της σειράς; Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο που αποκαλύπτει όλες τις ηλικίες και... με κάποιες η αλήθεια είναι πως τρίβαμε τα μάτια μας.

Αυτές είναι οι ηλικίες των ηθοποιών από τις Άγριες Μέλισσες

Μαρία Κίτσου

Ελένη Σταμίρη. Η Ελένη, η μεγαλύτερη αδελφή είναι ο βράχος της οικογένειας. Είναι δυναμική, αυστηρή και δίκαιη. Από νωρίς, έμαθε να κρύβει την ευαισθησία του χαρακτήρα της και να δείχνει δυνατή μπροστά στις αδελφές της. Σε μια άλλη εποχή ίσως την χαρακτήριζαν φεμινίστρια και επαναστάτρια αφού δεν φοβάται να τα βάλει με τους άντρες και να αμφισβητήσει ανοιχτά τον τρόπο με τον οποίο φέρονται σε μία κλειστή κοινωνία. Μετά το θάνατο του πατέρα της, γίνεται ο «άνδρας» της οικογένειας με μοναδική της έγνοια τις δύο μικρότερες αδελφές της. Μια έγνοια που θα γιγαντωθεί μετά το φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Μπροστά στον κίνδυνο, η Ελένη θα μεταμορφωθεί σε λέαινα και θα σηκώσει ένα τείχος ανάμεσα στην οικογένειά της και όλους όσους βλέπει ως απειλή.

Έλλη Τρίγγου

Ασημίνα Σταμίνη. Η Ασημίνα, η μεσαία αδελφή είναι η μεγάλη καρδιά της οικογένειας. Ένα γλυκό, θετικό και φωτεινό πλάσμα. Πάντα δοτική, αιώνια ρομαντική και πολύ ευαίσθητη εμπιστεύεται τους ανθρώπους και το καλό που υπάρχει μέσα τους. Σε αντίθεση με τη μεγάλη της αδελφή, είναι αρκετά συντηρητική και φοβάται να υπερβεί τα όρια που το χωριό έχει θέσει στις γυναίκες. Η ζωή όμως θα τη φέρει αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις. Ερωτεύεται τον Νικηφόρο, τον μικρό αδερφό του Σέργιου Σεβαστού. Για τον έρωτα αυτό θα πρέπει να παλέψει και με την αδερφή της, Ελένη αλλά και με την οικογένειά του. Για την Ασημίνα, όμως, ο κακός δράκος στο δικό της παραμύθι δεν θα είναι άλλος από τη μικρή της αδελφή, Δρόσω.

Δανάη Μιχαλάκη

Δρόσω Σταμίρη. Η Δρόσω, η μικρότερη αδερφή είναι η χαρά της οικογένειας. Είναι πανέμορφη και στο πέρασμά της ξεσηκώνει πάθη. Πρόκειται για ένα ζωντανό και χαρούμενο πλάσμα που δεν διστάζει να δει τη ζωή σαν ταύρο και να την αρπάξει γερά από τα κέρατα. Αυθόρμητη και θρασύς προσπαθεί να φερθεί όπως τα κορίτσια της ηλικίας της αλλά τα όνειρά της είναι πολύ μεγαλύτερα. Όταν ανακαλύψει ότι η ομορφιά της είναι το διαβατήριο που θα της εξασφαλίσει μία νέα ζωή μακριά από τα στενά όρια του χωριού θα αρχίσει ένα αθώο παιχνίδι που θα γίνει ένα παιχνίδι με τη φωτιά. Κάποια στιγμή θα την κάψει και θα τη φέρει αντιμέτωπη με τους μοναδικούς ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεται πραγματικά, τις αδελφές της. Η σύγκρουση ανάμεσά τους θα είναι σφοδρή και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους, για τον φόνο του Σέργιου, θα είναι περισσότερο ορατός από ποτέ.

Λεωνίδας Κακούρης

Δούκας Σεβαστός. Ο Δούκας Σεβαστός είναι ο μεγαλογαιοκτήμονας του χωριού. Είναι παντρεμένος με τη Μυρσίνη και πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Σέργιου, του Κωνσταντή, του Νικηφόρου και της Πηνελόπης. Είναι σκληρός, αδίστακτος και φιλόδοξος στα όρια του αμοραλισμού. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει όρια και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει. Δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Πιστεύει πως με την πυγμή και τη φοβέρα θα πετύχει τους στόχους του. Από την αρχή θέλει να αποκτήσει τα χωράφια των τριών κοριτσιών και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Μετά τον θάνατο του γιού του, Σέργιου, θα στραφεί με λύσσα εναντίον τους.

Κατερίνα Διδασκάλου

Μυρσίνη Σεβαστού. Η Μυρσίνη είναι η σύζυγος του Δούκα και μολονότι η οικογένειά της έχει πια χάσει την περιουσία της η ίδια υπερηφανεύεται για την καταγωγή της. Είναι σνομπ και ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ενώ η ίδια μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι υποχρεωμένη να μένει σε ένα χωριό. Γι’ αυτό τον λόγο έχει μετατρέψει το σπίτι της σε έναν ναό επίδειξης πλούτου. Έχει μεγάλες βλέψεις για τα παιδιά της και προσπαθεί να τα κρατά μακριά από τους συγχωριανούς τους. Θα μισήσει με πάθος την Ελένη και τις δύο της αδερφές, καθώς δεν θα σταματήσει να πιστεύει πως εκείνες ευθύνονται για το θάνατο του Σέργιου της. Σε μια προσπάθεια να βρει αποδείξεις για την ενοχή τους, θα φέρει στο χωριό τον Θωμά Κυπραίο, ο οποίος όμως θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τις ισορροπίες στην οικογένειά της.

Ανδρέας Κωνσταντίνου

Σέργιος Σεβαστός. Ο Σέργιος είναι ο μεγάλος γιος του Δούκα. Είναι το ίδιο σκληρός και αδίστακτος με τον πατέρα του. Ένας άξιος διάδοχός του. Παντρεύεται την Ελένη προκειμένου η οικογένειά του να αρπάξει τα κτήματά της, αλλά το πρόωρο τέλος του θα ανατρέψει τα σχέδια.

Αναστάσης Ροϊλός

Νικηφόρος Σεβαστός. Ο Νικηφόρος είναι ρομαντικός, επαναστάτης και ο βενιαμίν της οικογένειας των Σεβαστών. Διαφέρει από όλους, αφού επιλέγει να λύνει τις διαφορές του με λογική και διάλογο. Έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει μοντέρνες ιδέες. Του αρέσει η κοσμική ζωή, έχει εκλεπτυσμένα γούστα ενώ, ταυτόχρονα, είναι μορφωμένος. Επιστρέφει στο χωριό με αφορμή τον γάμο του αδελφού του Σέργιου με την Ελένη και τελικά βρίσκεται στην κηδεία του. Αυτό θα ανατρέψει μια για πάντα τα σχέδιά του να γυρίσει στο Παρίσι και να κυνηγήσει μία καριέρα ως συγγραφέας. Αναγκάζεται να υποταχθεί στο θέλημα του πατέρα του και να μείνει κοντά του. Καταφέρνει όμως να του θέσει αυστηρούς όρους. Ο Νικηφόρος ζητά να διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις με τον τρόπο που θεωρεί ο ίδιος σωστό και κυρίως να δεχτούν ως γυναίκα του, την Ασημίνα, την κοπέλα που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Η οργή και η άρνηση των γονιών του μοιάζουν απροσπέλαστα εμπόδια, αλλά η θέληση και το πείσμα του θα αποδειχθούν πανίσχυρα όπλα.

Γιάννης Κουκουράκης

Κωνσταντής Σεβαστός. Ο Κωνσταντής είναι ο μεσαίος γιος του Δούκα, Ο παρείσακτος της οικογένειας. Είναι επιπόλαιος, κακότροπος και ζηλιάρης ενώ, νιώθει πως βρίσκεται διαρκώς στη σκιά του αδερφού του, του Σέργιου και μετέπειτα του Νικηφόρου. Επιζητά διακαώς την προσοχή του πατέρα του, μόνο που δεν είχε ποτέ ούτε τον δυναμισμό του Σέργιου, ούτε το μυαλό του Νικηφόρου. Του αρέσει να πίνει, και να γλεντάει ενώ πολλές φορές προκαλεί προβλήματα και βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή του πατέρα του. Θεωρεί πως αδικείται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει στην οικογένεια τη θέση που πιστεύει ότι του αξίζει.