«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Πάολα

Ρίγη συγκίνησης...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Πάολα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για έναν φίλο της που έφυγε από τη ζωή, και κατάφερε να κάνει μέσα σε λίγα λεπτά, όλο το διαδίκτυο να «λυγίσει» με τα λόγια της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει τα social media προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον καλό της φίλο, Ζήση Κασιάρα, ο οποίος πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Τον πασίγνωστο βιολιστή αποχαιρέτησε βέβαια μέσα από το Instagram της και η Μελίνα Ασλανίδου - δείτε εδώ την ανάρτησή της - ενώ από τη μεριά της η Πάολα βρέθηκε στην κηδεία του.

Με αυτή την ανάρτηση της Πάολα «λύγισε» το διαδίκτυο

«Καλό ταξίδι Ζήση μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια...», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μαυροφορεμένη και συντετριμμένη η Πάολα στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη

Η Πάολα ήταν μία από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην κηδεία του γνωστού βιολιστή, Ζήση Κασιάρα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, σε ηλικία 53 ετών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ. Η τραγουδίστρια ήταν μαυροφορεμένη και πραγματικά συντετριμμένη ενώ στο πλευρό της είχε και τον Φώτη Ζογλοπίτη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μην δώσει το "παρών" καθώς ο Ζήσης Κασιάρας ήταν ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 53χρονος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι.

Πάολα Φώτης Ζογλοπίτης

Δείτε εδώ και την ανακοίνωση που έκανε στο διαδίκτυο η Πάολα και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Χαμός με τις αντιδράσεις για την Πάολα - Το έκανε γνωστό με φωτογραφία

Χαμός επικρατεί στο Instagram μετά από μια ανάρτηση που έκανε η Πάολα στον προσωπικό της λογαριασμό. Έκανε γνωστό με μια φωτογραφία της ένα ευχάριστο γεγονός.

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει «τσακίσει» τους καλλιτέχνες, ωστόσο, όπως φαίνεται η τραγουδίστρια έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι έχει ένα λόγο να χαμογελάει ξανά.

Μπορεί στα social media να μην είναι καθημερινή χρήστης, ωστόσο όταν έχει κάτι νέο να ανακοινώνει κάνει διάφορες αναρτήσεις. Όπως πριν από μια ημέρα, όταν ανακοίνωσε ένα ευχάριστο για τα επαγγελματικά της γεγονός.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και σε hashtag έγραψε τη Θεσσαλονίκη. Όπως μπορούσε να καταλάβουμε σε λίγες ημέρες, η Πάολα θα βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα. Φωτοτυπία με τη μαμά της η κόρη της Πάολα. Φωτογραφία - απόδειξη.