Σφοδρή αντίδραση κατά της Τατιάνας Στεφανίδου - Ποιος ο ρόλος της Ελεονώρας Μελέτη;

Τι συνέβη με MEGA και ALPHA;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σφοδρή αντίδραση κατά της Τατιάνας Στεφανίδου - Ποιος ο ρόλος της Ελεονώρας Μελέτη;

Αναμένεται σφοδρή αντίδραση κατά της Τατιάνας Στεφανίδου, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Έλα χαμογέλα. Ποιος είναι ο ρόλος της Ελεονώρας Μελέτη στην συναγρασίας της παρουσιάστριας με το MEGA;

Συγκεκριμένα, μετά την είδηση που θέλει την παρουσιάστρια του ALPHA να αποχωρεί από το κανάλι, έχουν έρθει τα πάνω κάνω, ενώ όπως φαίνεται θα δούμε τηλεοπτικές... τράμπες.

Το πρωί της Κυριακής η Ναταλία Ανδρικοπούλου, είπε στο Έλα χαμογέλα: «Στο κάδρο μπαίνει και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δέχτηκε πρόταση από τον Alpha. Την είδηση αυτή έβγαλε πρώτη η ιστοσελίδα, typologies. Επισήμως το κανάλι δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία αυτή, υπάρχουν όμως πολύ σοβαρές ενδείξεις πως πράγματι έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στον Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η Τατιάνα Στεφανίδου, ενημέρωσε το Mega, ότι υπαναχωρεί από την μεταξύ τους άτυπη για την ώρα συμφωνία να ενταχθεί στην πρωινή ζώνη 8-10. Η κίνηση αυτή του Alpha εξόργισε την διοίκηση του Mega. Όπως μαθαίνω, αναμένεται σφοδρή αντίδραση σε ανώτατο επίπεδο, όπως μου ειπώθηκε το θεωρούν εχθρική κίνηση. Σε συσκέψεις του σταθμού στο Mega, έπεσε στο τραπέζι το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη.

Δεν αποκλείω πραγματικά τίποτα φέτος! Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν πολύ καλά με τον Σταμάτη Μαλέλη και ενδεχομένως αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Έπεσε το όνομά της σε ανιχνευτικό επίπεδο και νομίζω πριν γίνει γνωστό ότι η σχέση της με τον Alpha βρίσκεται σε λύση του συμβολαίου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει τράμπα ανάμεσα στις δύο δημοσιογράφους».

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Τατιάνα Στεφανίδου στους διαδικτυακούς της φίλους, με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, μπορεί να απέχει από την τηλεόραση τους τελευταίους μήνες και όπως όλα δείχνουν θα λείπει γενικά αυτή την σεζόν, μας ενημερώνει καθημερινά μέσα από τα social media για τη ζωή της.

Είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν το γυναικείο φύλο, ενώ μέσα από φωτογραφίες της μας δίνει και πολλές στιλιστικές ιδέες.

Χθες ωστόσο, με αφορμή την ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, θέλησε να παροτρύνει όλες τις γυναίκες να κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να μην το ξεχνάνε.