Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Τα έβαλε με όλους ο Άνδρέας Μικρούτσικος - "Είναι ακριβοθώρητη η γνώμη μου και όχι να την τσαλαπάτε"

Όσα έγιναν

Big Brother: Τα έβαλε με όλους ο Άνδρέας Μικρούτσικος -
News 06.11.2020 23:23
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Έξαλλος έγινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα όσα φέρεται να έχει πει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Θέμη Κανέλλου στο Big Brother.

Ο Χάρης Βαρθακούρης κάλεσε τον Θέμη Κανέλλο στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» ώστε να συνδεθούν ζωντανά και να σχολιάσουν τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα μεταξύ εκείνου και των Άννα Μαρία και Ραμόνα.

Ο Θέμης Κανέλλος ρωτήθηκε να πει την άποψη του σχετικά με το γιατί πιστεύει ότι η Ραμόνα Μοροσάνου τον ενημέρωσε για τα όσα είπε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Για να με προστατεύσει» ανέφερε ο Θέμης Κανέλλος,

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος έδωσε και μια άλλη διάσταση στο περιστατικό καθώς όπως τόνισε όλοι έχουν εστιάσει στην κίνηση της Ραμόνα να τον «ενημερώσει» και όχι στα όσα είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για εκείνον, τους gay και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Δείτε προηγουμένως το σοκ των παικτών.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια προσπάθεια να προχωρήσει τη ροή του live και να διακόψει τον Ανδρέα Μικρούτσικο κάτι το οποίο όμως δεν κατέστη δυνατό και εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον ήδη εκνευρισμένο παρουσιαστή.

«Θέλετε τη γνώμη μου ή δεν τη θέλετε; Αν δεν τη θέλετε κατεβάζω ρολά! Είναι ακριβοθώρητη η γνώμη μου και όχι να την τσαλαπάτε! Είμαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και δεν είμαι ο τσάτσος κανενός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Ενώ σε σχόλιο τόσο του Χάρη Βαρθακούρη όσο και του Θέμη Κανέλλου πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ζήτησε συγγνώμη για τα λεγόμενα της είπε: «Δεν ισχύουν οι συγγνώμες. Οι συγγνώμες εφευρέθηκαν για να με κάνουν αυθαίρετο».

Big Brother: "Άδειασε" την Ραμόνα ο Μικρούτσικος - "Της το κράταγες..."

Στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother με τον Ανδρέα Μικρούτσικο βρέθηκαν η Ραμόνα με την Άννα Μαρία ώστε να λύσουν τις διαφωνίες τους. Εκεί, ο Ανδρέας δεν έκρυψε την ενόχληση του για μια κίνηση της Ραμόνας.

Συγκεκριμένα σχολιάστηκε το γεγονός πως η Ραμόνα επέλεξε να "μαρτυρίσει" κάτι που της είπε η Άννα Μαρία στον Θέμη και αυτό άναψε τα αίματα ανάμεσα τους με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Κατά τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ραμόνα το κρατούσε κρυφό πολύ καιρό και το αποκάλυψε επίτηδες για να τσακωθούν οι δύο παίκτες. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Ραμόνα στον Θέμη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Αυτός πήρε το βέτο - Ξέσπασε καυγάς στο σπίτι

Big Brother - Highlights 5/11: Οι 2 άγριοι τσακωμοί με τα... γαλλικά και η ανατροπή στην κάρτα ψηφοφορίας

Share