Σάκης Ρουβάς: Εκτός του Απόστολου έχει κι άλλον αδερφό - Μέχρι και η Ζυγούλη δεν το πίστευε όταν τον είδε

Έχουν τον ίδιο πατέρα, αλλά όχι την ίδια μητέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Εκτός του Απόστολου έχει κι άλλον αδερφό - Μέχρι και η Ζυγούλη δεν το πίστευε όταν τον είδε

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς, ο σύζυγός της Κάτιας Ζυγούλη, να έχει δυο αδέρφια, τον Αποστόλη και τον Βασίλη, ωστόσο, έχει ακόμη έναν αδερφό από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του, μετά το χωρισμό των γονιών του . Όμως, δεν μοιάζουν σχεδόν καθόλου στο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον 29χρονο Νίκο Ρουβά, με τον οποίο μοιράζονται την ίδια αγάπη για τις τέχνες. Εκτός από τη μουσική, ασχολείται και με το θέατρο και τη γλυπτική, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας.

Μάλιστα, ο Νίκος άνοιξε και το δικό του κατάστημα και εργαστήριο γλυπτικής σε ξύλα στην Κέρκυρα, ενώ έχει πολύ ταλέντο και στις σιδηροκατασκευές. Μάλιστα φτιάχνει και κοσμήματα από σίδερο και ξύλο. Βέβαια, δείτε και το απίστευτο βίντεο που δημοσίευσε η Κάτια από το σπίτι της με τον Σάκη Ρουβά να δίνει ρεσιτάλ.

Σάκης Ρουβάς ετεροθαλής αδερφός
Σάκης Ρουβάς ετεροθαλής αδερφός

Παραλήρημα στο διαδίκτυο με το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά μέσα από το σπίτι

Παραλήρημα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη, μέσα από το σπίτι τους με τον Σάκη Ρουβά, αφού «έλιωσε» τους χρήστες ο νεογέννητος τότε γιος τους.

Το μοντέλο μπορεί να θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή, ωστόσο στον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται συχνά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα με την οικογένεια της.

Με αφορμή το νέο μήνα που μπήκε χθες, η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν, θέλησε να κάνει τους διαδικτυακούς της φίλους να χαμογελάσουν. Για αυτό και δημοσίευσε ένα βίντεο με πρωταγωνηστεί τον νεογέννητο τότε γιο της, Αλέξανδρο να κάθεται στον καναπέ και να γελάει στη μαμά και τον μπαμπά του.

«Καλό μήνα σε όλους!
Το κάλεσμα για χαμόγελα είναι εδώ!
Σας στέλνω ένα βίντεο του μικρού Αλεξάνδρου με τον Μιχάλη που ξεκαρδίζονται, για να σας ανεβάσω διάθεση!
Τα πρώτα δέκα χαμόγελα που θα ποστάρετε με tag, θα τα ανεβάσω στα stories μου!
Για να σας δω να χαμογελάτε!», έγραψε στη λεζάντα της.

Να πούμε ωστόσο πως το σπίτι του ζευγαριού είναι απλά απίστευτη. Ειδικά ο κήπος με την τεράστια πισίνα.