Χαρές στην οικογένεια Ζυγούλη - Ρουβά! Οι τρυφερές ευχές του τραγουδιστή

Γιορτάζουν στο σπίτι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια Ζυγούλη - Ρουβά! Οι τρυφερές ευχές του τραγουδιστή

Χαρά επικρατεί στην οικογένεια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά, καθώς σήμερα 25/11 το μοντέλο έχει την ονομαστική του εορτή. Μάλιστα, ο τραγουδιστής θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με μερικές τρυφερές αναρτήσεις.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο, παραμένει πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο με τα παιδιά τους να είναι η κύρια προτεραιότητα τους. Ενώ, στην καραντίνα οικογενειακώς περνούν αξέχαστες στιγμές.

Πριν από λίγα λεπτά, ο Σάκης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ όμορφες φωτογραφίες τους, θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στην Κάτι Ζυγούλη.

Κάτια Ζυγούλη ονομαστική εορτή

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς

Συγκίνησε η φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - «Διαδίδουμε το μήνυμα...»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη μαζί με τον Σάκη Ρουβά, στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει συγκίνηση και αυτό γιατί θέλουν να διαδώσουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευαισθητοποιημένο σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αλλά και την υγεία. Για αυτό και συμμετέχουν σε διάφορες καμπάνιες, ενώ και από μόνοι τους λένε στους διαδικτυακούς τους φίλους να γίνουν εθελοντές.

Χθες λοιπόν, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου πόζαρε μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά, φορώντας μπλουζάκια του «Όραμα Ελπίδας». Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να διαδώσουν το μήνυμα πως όλοι μπορούμε να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη, αν γίνουμε εθελοντές δότες μυαλού των οστών.

«Ο Μαραθώνιος φέτος μπορεί να είναι εικονικός, το ΟΡΑΜΑ όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό!
Φοράμε τα μπλουζάκια της ομάδας με την μεγαλύτερη καρδιά και διαδίδουμε το μήνυμα ελπίδας και ζωής. Αν γίνεις δότης μυελού των οστών, μπορεί να σώσεις ένα άνθρωπο. Τόσο απλά». έγραψε η Κάτια Ζυγούλη στη λεζάντα της.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς φωτογραφία

Να σημειώσουμε επίσης, πως το ζευγάρι τηρεί όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό και μένει σπίτι του. Μάλιστα, για να περάσει ποιοτικά το χρόνο του δεν φαντάζεστε τι κάνει.