Big Brother: Άγριο ξέσπασμα από την Άννα Μαρία - «Όλοι χαζοί είστε εδώ μέσα;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Άγριο ξέσπασμα από την Άννα Μαρία - «Όλοι χαζοί είστε εδώ μέσα;»

Το σημερινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με την ψηφοφορία των παικτών προς αποχώρηση, η οποία δημιούργησε εντάσεις και νεύρα ειδικά στην Άννα Μαρία.

Οι αρχικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ραμόνα, ο Χρήστος, ο Δημήτρης Πυργίδης και η Άννα Μαρία. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, άναψαν τα αίματα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και οι παίκτες έκαναν τις μαντεψιές τους για το ποιος ψήφισε ποιον.

Μετά από λίγο ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε την δοκιμασία βέτο η οποία στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει η Άννα Μαρία υποστηρίζοντας πως δεν θέλει κανένας να την σώσει και πως επιθυμεί να πάει προς αποχώρηση.

Η Σοφία φυσικά διαφώνησε με την άρνηση της Άννας Μαρίας να συμμετέχει στο βέτο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απίστευτη ένταση μεταξύ τους.

Λίγο μετά, η Άννα Μαρία πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας βουρκωμένη και υποστήριξε πως όλοι την πολεμούν και την έχουν κάνει χάλια ψυχολογικά για αυτό και θέλει τα βέτο να είναι ατομικά και όχι ομαδικά. Δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου!

Big Brother: Η Αφροδίτη τα "χώνει" στον Πυργίδη - «Ήταν αγαπητός! Ξαφνικά όμως...»

Στην εκπομπή "Love it" μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Big Brother. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Θέμη Κανέλλο, ενώ τα "έχωσε" στον Δημήτρη Πυργίδη.

«Εγώ συμφωνώ στο ότι είναι μια αδύναμη στιγμή, γιατί όλοι φτάνουμε στα άκρα μας κάποια στιγμή. Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά του και ούτε μπορώ να πω αν έχει δίκιο ή άδικο. Νομίζω ότι απλά δεν θα έπρεπε να κρίνεται τόσο πολύ ένα παιδί που είναι 18 χρονών.

Μπορεί να έχει τρομερή πίεση για τους χ, ψ, λόγους που μπορεί να μην ξέρουμε», δήλωσε για τη συμπεριφορά του Θέμη που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο σπίτι του Big Brother και έχει εξοργίσει κάποιους από τους συγκατοίκους του», είπε αρχικά.

Όσο για τον Δημήτρη Πυργίδης - Ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση -, σχολίασε: «Εννοείται ότι έχω πει πράγματα τα οποία με έκαναν να πέσω από τα σύννεφα, όπως η συμπεριφορά του Μπένζι. Ήταν αγαπητός.Ξαφνικά όλο αυτό το χαλάει τελείως».