Με κολάν και χωρίς μακιγιάζ η Μελίνα Ασλανίδου - Έκανε «πανικό» στο Instagram

Ξετρελάθηκαν οι followers της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με κολάν και χωρίς μακιγιάζ η Μελίνα Ασλανίδου - Έκανε «πανικό» στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το κολάν της και χωρίς καθόλου μακγιάζ και κάνει κανονικό «πανικό».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή ή να μιλάει για θέματα που την απασχολούν.

Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία από την μετακίνηση «6» μαζί με τη σκυλίτσα της, στην οποία πόζαρε πιο φυσική από ποτέ.

« Καλό μήνα και από εμάς .. Η Μονικα βγάζει γλώσσα γιατί άραγε...φεύγει και το 20 αυτό ήταν λίγο ακόμα παιδιά .... λίγο ακόμα ...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Μελίνα Ασλανίδου. Δείτε εδώ και μία θλιβερή ανάρτηση που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με κολάν και χωρίς μακγιάζ

Μελίνα Ασλανίδου χωρίς μακιγιάζ

Ρίγη συγκίνησης με την έκκληση της Ασλανίδου - Μεγάλη η κινητοποίηση

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Μελίνα Ασλανίδου στους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση - έκκληση που πραγματοποίησε η τραγουδίστρια. Η κινητοποίηση μάλιστα, είναι μεγάλη.

Η ίδια είναι καθημερινή χρήστης του Instaram και μοιράζεται με τους θαυμαστές της, πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή, ενώ από εκεί ανακοινώνει όλα τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Χθες ωστόσο, έκανε μια εντελώς διαφορετική ανάρτηση. Ζήτησε τη βοήθεια όσον μπορούν, να στείλουν για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη , ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Μερικές δύσκολες στιγμές ωστόσο πέρασε και η ίδια, καθώς βίωσε το πένθος στην οικογένεια της.

Μελίνα Ασλανίδου Instagram

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να τοποθετηθεί δημόσια για θέματα που την απασχολούν και να σχολιάσει την επικαιρότητα μέσα από τα social media, στα οποία άλλωστε είναι και πολύ ενεργή, ενώ δυνατές αναρτήσεις έκανε και τη μέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«ΧΑΠ !!!χρονια αποφρακτική πνευμονοπάθεια !! @ανασα_ναι Μπες και βρες Τips , πως μπορείς να κανεις πιο εύκολη την ζωή σου γιατί μπορείς», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου στην ανάρτησή της.

Μελίνα Ασλανίδου instagram