Σάκης Ρουβάς: «Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας, έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους»

Όλα όσα αποκάλυψε στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάκης Ρουβάς: «Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας, έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο «Καλύτερα, δε γίνεται!» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε η καραντίνα στη ζωή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπεράνθρωπος» μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε μάλιστα τις δημιουργικές του ασχολίες εν μέσω πανδημίες.

Ο Σάκης Ρουβάς είπε χαρακτηριστικά: «Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας. Έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους. Όλοι μας είχαμε τον χρόνο να κάνουμε μία ενδοσκόπηση. Πιεστήκαμε και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, μία κρίση μας ζορίζει αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στο κέντρο μας και να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που συμβαίνει. Δε γίνεται επειδή απαραίτητα τα θέλουμε αλλά πιεζόμαστε κιόλας. Είτε μας αρέσει είτε όχι καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να αντιμετωπίσουμε θέματα.

Όμως μας έδωσε τον χώρο και τον χρόνο να δημιουργήσουμε. Αν δηλαδή κάποιος από μας μπόρεσε να το αντιμετωπίσει ψύχραιμα ή να βρει μες την καρδιά του το κομμάτι, το οποίο θα μπορούσε να είναι δημιουργικό. Μας δόθηκε αυτό το δώρο, ο χρόνος να το κάνουμε.

Με εμένα αυτό συνέβη πολύ έντονα με απλά πράγματα, όπως το θερμοκήπιο που έφτιαξα εδώ στο σπίτι μέχρι τις σχέσεις μου με τα παιδιά, την Κάτια, τους φίλους μου και με τον εαυτό μου. Με βοήθησε να ξαναβρώ το μουσικό μου μονοπάτι», κατέληξε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος μας τρέλανε με την φωτογραφία που έβγαλε με την κορούλα του.

σάκης ρουβάς καραντίνα

Σάκης Ρουβάς: «Είχα ζηλέψει τον Χάρη Βαρθακούρη, έλεγα ότι θέλω να είμαι σαν αυτόν»

Πρεμιέρα έκανε το Σου-Κου Family και ο Χάρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές στο νέο του σπίτι! Ποδαρικό έκαναν οι κριτές του The Voice, και ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε μια ιστορία στον Χάρη.

“Τον Χάρη τον αγαπώ γιατί έχουμε συνυπάρξει στο παρελθόν μαζί, έχουμε δουλέψει μαζί, μου έχει γράψει ένα υπέροχο τραγούδι. Τον αγαπώ για το ταλέντο του, για το πόσο εξαιρετικός τραγουδιστής είναι, εκπληκτικός συνθέτης, τον θαυμάζω πολύ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τον είδα, κάποια στιγμή το ’80, όταν είδα μια εκπομπή αφιέρωμα στον Γιάννη Πάριο σε ασπρόμαυρη τηλεόραση και τον είδα να τραγουδάει τα “Μάτια Μπλε” με τον πατέρα του και τον είχα ζηλέψει τόσο πολύ. Έλεγα και εγώ θέλω να είμαι σαν τον Χάρη. Δεν του το έχω πει ποτέ, αλλά τώρα το ξέρεις”, ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.