Φεύγει από τον ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας;

Εγκαταλείπει την τηλεόραση γιατί θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φεύγει από τον ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας;

Ο Χάρης Ρώμας μαζί με την Άννα Χατζησοφιά - που έγινε έξαλλη με το κανάλι - ολοκληρώνει φέτος το «Καφέ της Χαράς», με τους δυο να έχουν εξαρχής ξεκαθαρίσει πως δεν θα υπάρξει ακόμα νέος κύκλος. Ωστόσο, με την ολοκλήρωση του φαίνεται πως φεύγει και από τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», ο ηθοποιός και σεναριογράφος συζητάει για νέο σήριαλ με την Άννα Χατζησοφιά που δεν προορίζεται, για τον σταθμό του Αμαρουσίου.

ΑΝΤ1 Χάρης Ρώμας

Όπως ειπώθηκε, την παραγωγή θα αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να έχει την πληροφορία πως αυτή θα είναι και η τελευταία τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα, κλείνοντας έτσι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Χάρης Ρώμας όπως ανέφεραν στην εκπομπή, θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά με το κομμάτι της πολιτικής.

Χάρης Ρώμας: «Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει ''παιδόφιλος''»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, στο «Πάμε Δανάη» και ξέσπασε για ένα εξώφυλλο που τον αποκαλούσε παιδεραστή.

«Όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα αλλά αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, ήταν πάντα ηθικά και κοινωνικά αποδεκτά, πάντα. Εννοείται ότι ακολουθούμε όλη τη νόμιμη διαδικασία, αστικά και ποινικά με δύο εξαιρετικούς δικηγόρους…

Δεν είναι γραφικό να βγαίνει ο άλλος και να πουλάει παραμύθια σε αυτό το πολύ λίγο κοινό που απευθύνεται… Βγαίνει και κράζει και 'κονομάει στις πλάτες αυτών των λίγων χιλιάδων ανθρώπων, που είναι ένα μόνιμο αναγνωστικό κοινό, που θρέφει αυτον και τους γύρω του μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει "παιδόφιλος", έχοντας αγκαλιά το βαφτιστήρι και ανιψάκι της Άννας Χατζησοφιά, της πιο στενής μου συνεργάτιδας. Οι γονείς του παιδιού που μας έχουν φωτογραφίσει σε ένα γεύμα στο σπίτι της Άννας πανικοβάλλονται, γιατί δεν ξέρουν οι άνθρωποι πώς να το χειριστούν. Βλέπουν το παιδί τους σε ένα εξώφυλλο και κάνουν και αυτοί αγωγή…

Αυτό είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο. Είναι και εγκληματική ενέργεια να έχεις βάλει επιφυλλίδα και λεζάντα από πάνω ότι όλοι αυτοί οι ανώμαλοι θα έχουν το τέλος του σφαγιασθέντος Νίκου Σεργιανόπουλου».

Θυμίζουμε, μάλιστα, πως σε συνέντευξη που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο «Πρωινό», ο Χάρης Ρώμας ήταν έξαλλος με τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς.