Σάλος στα social media με την Kate Middleton - Εμφανίστηκε σε συγκέντρωση χωρίς μάσκα

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας την υποστήριξε και έκανε ακόμα πιο έξαλλο το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάλος στα social media με την Kate Middleton - Εμφανίστηκε σε συγκέντρωση χωρίς μάσκα

Πραγματικός σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στα social media μετά την εμφάνιση που έκανε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton, σε μία συγκέντρωση, οι οποίες απαγορεύονται λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και μάλιστα, χωρίς μάσκα.

Το Twitter δεν ξέσπασε μόνο για την παραβίαση των μέτρων ασφαλείας αλλά θεώρησε την κίνηση αυτή της Kate Middleton ως μια στρατηγική απόφαση για να φτιάξει τη φήμη της μετά από τις βαριές κατηγορίες που εξαπέλυσε για εκείνη η Μέγκαν Μαρκλ.

H συγκέντρωση στην οποία παρευρέθηκε η Kate Middleton, έγινε στη μνήμη της Sara Everard, η οποία απήχθη από αστυνομικό στο Λονδίνο και βρέθηκε νεκρή.

Σαν να μην έφταναν όλα όσα έγιναν, η εκπρόσωπος της αστυνομίας πήρε το μέρος της Kate Middleton, γεγονός που εξόργισε ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη.

Οι αντιδράσεις του Twitter για την Kate Middleton

Kate Middleton Twitter

«Έσπασαν» τα μέτρα ασφαλείας η Kate Middleton και ο William

Εδώ και λίγες μέρες έχει δημιουργηθεί κανονικό «σούσουρο» στη Μεγάλη Βρετανία με αφορμή την πιο πρόσφατα εμφάνιση που έκανε η Kate Middleton μαζί με τον σύζυγό της, William και φυσικά με τα τρία παιδιά της, καθώς λέγεται πως «έσπασαν» τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Πριν από μερικές μέρες, η ευτυχισμένη οικογένεια επισκέφθηκε το χριστουγεννιάτικο πάρκο που έχει δημιουργηθεί στο Norfolk, το οποίο όπως είναι γνωστό ανήκει στην Βασίλισσα Ελισάβετ.

Έπειτα από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως οι δυο τους και τα παιδιά τους, «έσπασαν» τον κανόνα των «6 ατόμων» μιας και κατέφθασαν στο πάρκο με τον Πρίγκιπα Edward, τη σύζυγο και τα παιδιά τους!

Φυσικά οι άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας έστειλαν τη δική τους επιστολή ξεκαθαρίζοντας πως οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν εκεί τυχαία και πως δεν είχαν κανονίσει να πάνε μαζί. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με το ζευγάρι και στην περιοδεία που έκαναν.

Kate Middleton William παιδιά