Γενέθλια για την κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Οι ευχές στον αέρα του Happy Day

«Ήμουν εδώ την ημέρα που γέννησα, είχαμε μόλις ξεκινήσει την εκπομπή και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Οι ευχές στον αέρα του Happy Day

Τα γενέθλια της έχει η κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στο σπίτι τους με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό έχουν γιορτή. Η παρουσιάστρια επίσης, θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της και μέσα από την εκπομπή της, Happy Day, στην έναρξη.

Η μικρή Μαίρη γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 2014 και σήμερα συμπληρώνει επτά χρόνια ζωής, με τους γονείς της να είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην κόρη της που έχει γενέθλια

«Επτά χρόνια πριν γέννησα την κορούλα μου τη Μαίρη, τη δεύτερη κόρη μου. Ήμουν εδώ, είχαμε μόλις ξεκινήσει την εκπομπή… Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά ήμουν με μια τεράστια κοιλιά. Κάτι είχαμε εκείνη την ημέρα και χορεύαμε και μου έλεγε η Μαίρη στο ακουστικό να μην πολυχορεύω. Πήγα το μεσημέρι κοιμήθηκα, το απόγευμα ξύπνησα και έσπασαν τα νερά και ήρθε αυτό το τόσο γλυκό και υπέροχο πλάσμα στη ζωή μας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επίσης αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού.

«Ήταν πολύ δύσκολο! Ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια επίσης, αναφέρθηκε και στις δυο αποβολές που είχε στην αρχή του γάμου της, με τον Θέμη Σοφό.

«Γενικώς, είναι το τάιμινγκ που συζητιούνται διάφορα, αλλά εμείς είμαστε της λογικής, ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Περνάμε όμορφα τα πρωινά, έχουμε χτίσει μια όμορφη σχέση με τον κόσμο και σαν άνθρωπος είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω μέσα από το Happy Day. Έχουμε μια πολύ ωραία παρέα, οπότε δεν είναι στις προτεραιότητές μου να φύγω από αυτή τη ζώνη.

Δεν έχω κρύψει τις δύο αποβολές που είχα, πριν έρθει στον κόσμο η πρώτη μου κόρη. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια. Όλες μου οι εξετάσεις ήταν καθαρές, ήμουν υγιής, αλλά όταν είχα και τη δεύτερη αποβολή, όλο αυτό με έβαλε σε σκέψεις, ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.