Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φαντασμαγορική η τούρτα για τα γενέθλια της κόρης της

Δεν φαντάζεστε με τι ήταν σχεδιασμένη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φαντασμαγορική η τούρτα για τα γενέθλια της κόρης της

Τα γενέθλια της γιόρταζε χθες, 11 Ιουνίου, η κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Μαίρη με την ίδια να σβήνει τα κεράκια μιας εξαιρετικά εντυπωσιακή τούρτα.

Η όμορφη παρουσιάστρια και μαμά το πρωί της Παρασκευής ευχήθηκε και δημόσια στην μικρή της, μέσα από την εκπομπή “Happy day”.

Η Σταματίνα είπε χαρακτηριστικά: “Σαν σήμερα έξι το απόγευμα, επτά χρόνια πριν, γέννησα την κορούλα μου, τη Μαίρη, τη δεύτερη κόρη μου. Ήμουν εδώ, είχαμε μόλις ξεκινήσει την εκπομπή… Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά ήμουν με μια κοιλιά ως εδώ. Κάτι είχαμε εκείνη την ημέρα και χορεύαμε και μου έλεγε η Μαίρη στο ακουστικό να μην πολυχορεύω. Πήγα το μεσημέρι κοιμήθηκα, το απόγευμα ξύπνησα και έσπασαν τα νερά και ήρθε αυτό το τόσο γλυκό και υπέροχο πλάσμα στη ζωή μας”, είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Νωρίτερα μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την τούρτα που ετοίμασαν για την κόρη της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τούρτα της κόρης της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Όπως βλέπουμε, η τούρτα είναι διώροφη και ροζ, ενώ είναι διακοσμημένη με ένα φλαμίνγκο.

 Σταματίνα Τσιμτσιλή φαντασμαγορική η τούρτα για τα γενέθλια της κόρης της

«Ήταν πολύ δύσκολο! Ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια επίσης, αναφέρθηκε και στις δυο αποβολές που είχε στην αρχή του γάμου της, με τον Θέμη Σοφό.

«Γενικώς, είναι το τάιμινγκ που συζητιούνται διάφορα, αλλά εμείς είμαστε της λογικής, ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Περνάμε όμορφα τα πρωινά, έχουμε χτίσει μια όμορφη σχέση με τον κόσμο και σαν άνθρωπος είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω μέσα από το Happy Day. Έχουμε μια πολύ ωραία παρέα, οπότε δεν είναι στις προτεραιότητές μου να φύγω από αυτή τη ζώνη.

Δεν έχω κρύψει τις δύο αποβολές που είχα, πριν έρθει στον κόσμο η πρώτη μου κόρη. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια. Όλες μου οι εξετάσεις ήταν καθαρές, ήμουν υγιής, αλλά όταν είχα και τη δεύτερη αποβολή, όλο αυτό με έβαλε σε σκέψεις, ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.