Αλέξης Παππάς: Μετά την Alessia, διέγραψε κι αυτός τις κοινές τους φωτογραφίες

Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξης Παππάς: Μετά την Alessia, διέγραψε κι αυτός τις κοινές τους φωτογραφίες

Στα χωρίσματα φαίνεται πως είναι αυτό το διάστημα ο Αλέξης Παππάς, με την κούκλα Ιταλίδα σύντροφο του, Αλέσια Ντέμετζ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να συναντήσει την αγαπημένη του, ενώ πολλές είναι οι φορές που έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους.

Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη πως θα πιθανότατα να είναι ο Bachelor 2, τα πράγματα είναι κάπως περίεργα μεταξύ τους, καθώς η Αλέσια έσβησε από το Instagram την κοινή της φωτογραφία με τον Αλέξη Παππά.

Μάλιστα, νωρίτερα, και ο ίδιος έσβησε την εν λόγω φωτογραφία από τον λογαριασμό του και όπως φαίνεται έχει έρθει η οριστικά ρήξη για το ζευγάρι.

Αλέξης Παππάς μετά την Αλέσια, διέγραψε κι αυτός τις κοινές τους φωτογραφίες

Αλέξης Παππάς διέγραψε φωτογραφία με την Αλέσια

«Βρέθηκα με την Αλέσια πρώτη φορά τώρα στο Ντουμπάι!»

«Γνωριστήκαμε στις σκάλες ενός Mall στο Μονακό. Είχα πάει ένα ταξίδι με έναν φίλο. Στις σκάλες του Mall. Εγώ πήγαινα πάνω, αυτή κάτω. Την κοίταξα και έτρεξα πίσω της. Αφήνω κάτω τις σακούλες και στα 100 μέτρατην σταμάτησα. Της είπα ότι έχει πολύ ωραία μάτια και δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να βρω… Έρχομαι σε δύσκολη θέση. Της είπα ότι ήταν πολύ όμορφη.

Την επόμενη μέρα θα έφευγα και κρατήσαμε μια επαφή για όσο ήμουν στην Αθήνα τηλεφωνικά. Ο κορονοϊός και τα ταξίδια στην Κύπρο δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να πάω στο Μονακό. Περίμενα να εξελιχθούν τα πράγματα και τελικά πήγα στο Survivor. Ερωτευτήκαμε στο Skype.

Πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν τώρα στο Ντουμπάι. Ήταν πιο ωραία από ότι περίμενα. Είχα μεγάλη ανασφάλεια, αλλά άξιζε τον κόπο. Είχαμε πει ότι 25 Μαρτίου θα παντρευτούμε για πλάκα πάνω στις συζητήσεις. Σε λίγες μέρες θα είναι το επόμενο ραντεβού. Η έδρα της είναι στο Μονακό, γνωρίζει όμως ότι η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, έχουμε συζητήσει διάφορα και δεν χρειάζεται να οριοθετήσουμε το τι πως και γιατί. Θέλω να υπάρχει μέλλον.», είχε πει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς για τη συντροφό του.