Τεράστια αγωνία για τη Δανάη Μπάρκα - Κόντεψε να χάσει τα σκυλάκια της

«Παλεύω να γυρίσω εσπευσμένα στην Αθήνα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τεράστια αγωνία για τη Δανάη Μπάρκα - Κόντεψε να χάσει τα σκυλάκια της

Ώρες αγωνίας έζησε η Δανάη Μπάρκα, η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών αυτές τις μέρες που οι φλόγες πλήττουν την Αττική. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δεν γνώριζε πού ακριβώς βρίσκονται τα σκυλάκια της και προσπαθούσε απεγνωσμένα να τα βρει.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ευτυχώς μετά από λίγο, με τη βοήθεια της Κατρίνας Τσάνταλη, της οποία μάλιστα το καταφύγιο κάηκε, τα δύο σκυλάκια της Δανάης Μπάρκα βρέθηκαν.

Οι αναρτήσεις της Δανάης Μπάρκα

«Παιδιά μην με ρωτάτε για τα σκυλιά, δεν έχω επικοινωνήσει, προσπαθώ πολλές ώρες. Κάποιος έγραψε ότι πήγαν σε ένα άλλο μέρος πάλι για σκυλάκια αλλά πήρα εκεί και μου είπαν ότι δεν ισχύει. Παλεύω να γυρίσω εσπευσμένα στην Αθήνα, δεν έχω σήμα και έχω χάσει και επαφή με τα σκυλιά μου. Είμαι σε πανικό. Αν έχω νεότερα φυσικά και θα σας ενημερώσω. Μέχρι τότε όποιος έχει νεότερα ας είμαστε σε επαφή», έγραψε αρχικά.

Δανάη Μπάρκα ανάρτηση Instagram

Λίγο αργότερα, αφού έμαθε πού βρίσκονται τα σκυλάκια της, έγραψε:

«Παιδιά σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τη βοήθεια. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Βρέθηκε ο μεζές και η ρόξυ. Μπράβο σε όλους τους εθελοντές και την Κατρίνα Τσάνταλη».

Δανάη Μπάρκα σκυλιά

Το ζωάκι της έχει χάσει και η Λάουρα Νάργες

Με μία σειρά αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λάουρα Νάργες θέλησε να ζητήσει τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων, καθώς έχασε τη γάτα της, τη Σίσι.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως είχε δώσει το γατάκι της να το προσέχει μία κυρία, την οποία είχε βρει μέσω γνωστής εφαρμογής όσο έλειπε σε διακοπές, ωστόσο εκείνο το έσκασε.

Έτσι, ζήτησε από τους followers της στο Instagram να έχουν τον νου τους σε περίπτωση που δουν κάπου το γατί της.

«Έχει χαθεί η Σίσι μου! Βοηθήστε σας παρακαλώ! Χάθηκε στην περιοχή Ζωγράφου ενώ μένω Νέα Φιλοθέη - Πολύγωνο. Την άφησα να την προσέχει μία κυρία μέσα από γνωστή εφαρμογή. Το έσκασε χθες βράδυ (μόλις το έμαθα) από το μπαλκόνι της. Ίσως προσπάθησε να πάει σπίτι μας. Έχει σχέδιο σαν καρδούλα στην πλάτη της. Πείτε μου άλλες φιλοζωικές να επικοινωνήσω», έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της η Λάουρα Νάργες.

Λάουρα Νάργες έκκληση βοήθειαςΛάουρα Νάργες InstagramΛάουρα Νάργες γάτα