Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη βαφτιστήρα της

"Λιώνει" όταν την βλέπει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη βαφτιστήρα της

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές αφού θέλει να κάνει ένα «break» πριν ξεκινήσει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει αρκετά συχνά προσωπικές της στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια, επέλεξε να ποσταρει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό δυο φωτογραφίες με τη βαφτιστήρα της και εννοείται μόλις την δει «λιώνει».

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: Πρώτη στάση του «Αυγούστου» μετά από όλα αυτά, είναι η ωραιότερη αγκαλιά. Η πιο αγνή,η πιο καθαρή και το πιο όμορφο χαμογελο. Της υποσχέθηκα ότι θα κάνω ο,τι περνάει απ το χέρι μου για να βρει έναν κόσμο όμορφο,γεμάτο λουλούδια,ανθρώπους που σέβονται το περιβάλλον και τα ζώα,δικαιοσύνη, αλληλεγγύη για όλους και λίγο περισσότερο για εκείνους που μας χρειάζονται πιο πολύ.Της υποσχέθηκα ότι πάντα θα έχει την αγάπη, την στήριξη, την αγκαλιά και την φροντίδα που αξίζουν όλα τα παιδάκια του κόσμου. Της υποσχέθηκα τα άσχημα να τα μετατρέπουμε πάντα σε θετικά και να μην το βάζουμε κάτω ποτέ. Της υποσχέθηκα έναν πιο όμορφο κόσμο…από σήμερα κιόλας ας το κάνουμε όλοι. Για τα παιδιά,για τη φύση,για τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας,για όλους. Μετά από αυτή την καταστροφή ας επικεντρωθούμε στην αγάπη,στην ένωση και …στο μελλον».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Εθελόντρια σε κουζίνα για τους πυρόπληκτους

Από την πρώτη κιόλας μέρα που ξέσπασαν οι καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας, η Δανάη Μπάρκα προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί μέσα από την απήχηση που έχει στα social media, τους ανθρώπους που έχουν πληγεί.

Η ίδια μάλιστα, έζησε επίσης στιγμές αγωνίες αφού για κόντεψε να χάσει τα σκυλάκια της, ιστορία που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Η Δανάη Μπάρκα σήμερα αποφάσισε να βοηθήσει ακόμα περισσότερο και έτσι βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας σε κουζίνα που μαγείρευε για τους πυρόπληκτους.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«Ο αγαπημένος μου -σε όλο τον κόσμο-λογαριασμός είναι @oallosanthropos .Τους γνώρισα στις φωτιές στο Μάτι, αλλά φέτος τους αγάπησα ακόμα περισσότερο. Η οργάνωση, η πίστη σ ένα καλύτερο αύριο, η αλληλεγγύη, η αυταπάρνηση, η ταχύτητα που λειτουργούν είναι κάτι το ασύλληπτο.

Σε όλο αυτό εν τω μεταξύ δεν χάνουν ποτέ το χαμόγελο τους,το κέφι τους και την αγάπη γι αυτό που κανουν. Αυτό θα πει «ωραίος ανθρωπος» γιατί ο άλλος άνθρωπος είναι ωραίος άνθρωπος. Και ωραίοι άνθρωποι δεν είναι μόνο τα παιδιά που όλη μέρα είναι εκεί.Ωραιοι άνθρωποι είστε οοολοι εσείς που ενώ μπορεί να βρίσκεστε μακρυά, ενώ μπορεί να κάνετε διακοπές, ενώ μπορεί να δουλεύετε…στέλνετε ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια για να είστε «παρόντες».

Τα πράγματα που συλλέγονται και η ένωση που έχει γίνει είναι συγκινητική. Ο,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας, όσο έχουμε ο ένας τον άλλον μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Οι πληροφορίες που μπορεί να διαδοθούν μέσω σοσιαλ μίντια είναι τόσο χρήσιμες και τόσο δυνατές που πραγματικά σώζουν ζωές. Είμαστε όλοι μαζί ,κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Δεν υπάρχει «καλύτερος» και «χειρότερος»..είμαστε όλοι ένα και θα καταφέρουμε τα πάντα. Μπραβο ρε παιδιά,μπραβο. Ο θυμός όλων μας για όλο αυτό που συμβαίνει είναι τεράστιος, η πίκρα μας, η απογοήτευση μας όμως με ανθρώπους σαν αυτούς μετατρέπουμε τα αρνητικά σε προσφορά κι όλα ομορφαίνουν.

Έχετε καταλάβει την δύναμη μας όταν είμαστε ενωμένοι;;; Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, ακόμα και να σώσουμε ζωές. Ναι, η ένωση και η αγάπη σώζει ζωές και όλα θα ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες αν είμαστε ΜΑΖΙ. Μεγάλη ευλογία να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που σκέφτονται τον διπλανό τους και μας το μεταδίδουν. Μεγάλη ευλογία η αγάπη. Μεγάλη ευλογία η αλληλεγγύη. Μεγάλη ευλογία η προσπάθεια. Όσο είμαστε άνθρωποι, ο κοσμος ομορφαίνει. Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω σαν τα παιδιά στον @oallosanthropos», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.