Καραβάτου: Αυτές είναι οι μοναδικές φωτογραφίες με τον Κατσούλη που έχει κρατήσει στο Instagram

Και δεν έχει σβήσει ούτε μια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καραβάτου: Αυτές είναι οι μοναδικές φωτογραφίες με τον Κατσούλη που έχει κρατήσει στο Instagram

Τον οριστικό χωρισμό τους ανακοίνωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης προχθές 16/8, μέσα από δικηγόρο. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2011 καταφθάνοντας στο Δημαρχείο Φιλοθέης λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, έζησε έναν όμορφο έρωτα, ενώ απέκτησαν και δυο παιδιά. Τον Αρίωνα και την Αέλια!

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Όπως αποκλειστικά το Vanda's blog του Youweekly.gr αποκάλυψε, η κρίση στο γάμο τους ξεκίνησε πριν από 2 περίπου χρόνια, με τους καβγάδες ανάμεσα τους να γίνονται πιο έντονοι με το πέρασμα των χρόνων. Ειδικά το τελευταίο δίμηνο το κλίμα ήταν εκρηκτικό, για αυτό κιόλας ο Κρατερός Κατσούλης αποχώρησε οικειοθελώς από την εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, που προβαλλόταν στο STAR.

Οι μοναδικές φωτογραφίες που έχει κρατήσει η Καραβάτου στο Instagram με τον Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, ήταν μαζί περίπου 10 χρόνια και ένα τόσο μεγάλο διάστημα κοινής πορείας δύσκολα ξεχνιέται. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε ωστόσο, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και για χάρων των δυο παιδιών τους.

Μάλιστα, μπορεί όταν άλλα ζευγάρια χωρίζουν να σβήνουν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram, όμως η παρουσιάστρια ήθελε όπως φαίνεται να κρατήσει τις όμορφες στιγμές που έχουν ζήσει τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Από την άλλη, ο Κρατερός Κατσούλης έχει να ανεβάσει φωτογραφία με την Κατερίνα Καραβάτου από το 2019, δηλαδή πριν από 2 χρόνια.