Δεκάδες οι αντιδράσεις κάτω από τη νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Η φωτογραφία που έκανε χαμό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεκάδες οι αντιδράσεις κάτω από τη νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Καθημερινός χρήστης του Instagram είναι ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από τις βόλτες του με φίλους, αλλά και με την οικογένεια του, με τη μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου να είναι μια από τις αδυναμίες του και να ανεβάζει μαζί της όμορφες στιγμές τους.

Ο 18χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Άνδρο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, λίγο πριν την επιστροφή του στην Αθήνα και την μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρει για το Λονδίνο όπου φαίνεται πως θα μετακομίσει.

Η νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου που έκανε χαμό

Πριν από μερικά λεπτά ο Άγγελος Λάτσιος, δημοσίευσε στο προφίλ του δυο εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη θάλασσα, ποζάροντας με το μαγιό του. Οι followers του λοιπόν, τον αποθέωσαν στα σχόλια με τις αντιδράσεις του.

Ειδικά οι γυναίκες έγραψαν πόσο κούκλος είναι, αλλά και τους κοιλιακούς του!

Συγκλονιστική φωτογραφία με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη - Μάζεψε σκουπίδια από παραλία

Αρκετά ευαισθητοποιημένος δείχνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, όσον αφορά τα περιβαλλοντολογικά θέματα αυτού του πλανήτη. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Λάτσιος, όντας αρκετά ενεργός χρήστης των social media, αποφάσισε εκτός από φωτογραφίες με τους φίλους του και δικές του να ανεβάσει και κάτι για να παρακινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου επισκέφθηκε μια παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του και διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτη σκουπίδια αποφάσισε να τα μαζέψει ενώ αμέσως μετά μοιράστηκε μερικές σκέψεις του με τους ακόλουθούς του στο Ιnstagram.

«Χθες πήγα στη θάλασσα και στεναχωρήθηκα από το πόσα σκουπίδια ήταν πεταμένα στην παραλία. Εάν όλοι μαζεύαμε τα σκουπίδια μας θα είχαμε πολύ πιο καθαρές θάλασσες. (δεν είναι ντροπή να μαζεύουμε και τα σκουπίδια αλλονών αν μπορούμε)», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άγγελος Λάτσιος.

Μενεγάκη γιος Άγγελος Λάτσιος παραλία