Σάσα Σταμάτη: «Όταν είχα απολυθεί από το Mega, μου έστειλε μήνυμα η...»

«Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: «Όταν είχα απολυθεί από το Mega, μου έστειλε μήνυμα η...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Πέμπτης (30/9) η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που απολύθηκε από το Mega και στο πρόσωπο που τότε την είχε στηρίξει πραγματικά.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τη Δέσποινα Βανδή, η οποία όπως αποκάλυψε της είχε στείλει μήνυμα για να της πει πως είναι δίπλα της ό, τι κι αν χρειαστεί. Η αποκάλυψή αυτή μάλιστα ήρθε λίγες μέρες μετά το σχόλιο που έκανε η Σάσα Σταμάτη για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή στο J2US.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη

«Όταν είχα απολυθεί από το Mega είδα ένα μήνυμα ότι “κορίτσι μου ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε, είμαι εδώ, είμαι η Δέσποινα Βανδή” και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Αν δεν άντεχα δεν θα έκανα τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αποστομωτική ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τη Σάσα Σταμάτη

Η Καίτη Γαρμπή είναι λάτρη του twitter και αρκετά συχνά την έχουμε δει να παίρνει θέση σε πολλά θέματα της επικαιρότητας. Όπως για παράδειγμα την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα. Ωστόσο χθες 25/9 έβλεπε την πρεμιέρα του J2us και θέλησε να γράψει κάτι για την Σάσα Σταμάτη και την ηλικία της, με αφορμή μια δήλωση της στους κριτές.

Η δημοσιογράφος χαρακτηριστικά, προσπάθησε να κάνει πλάκα με τις γυναίκες της κριτικής επιτροπής ρωτώντας αρχικά αν είναι κυρίες ή δεσποινίδες μιας και έχουν πάρει διαζύγιο. Η τραγουδίστρια λοιπόν δεν το άφησε αυτό ασχολίαστο.

«Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Για αυτή την εν λόγω λοιπόν ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή ρωτήθηκε η Σάσα Σταμάτη από τον δημοσιογράφο της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" και δεν έδειξε να ενοχλείται λέγοντας: «Είπε ένα σχόλιο. Τη σέβομαι την Καίτη Γαρμπή και την εκτιμώ. Είναι ιεροσυλία να πω κάτι για την Καίτη Γαρμπή. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα».