Νέο βήμα για τη Δέσποινα Βανδή 2 μήνες μετά τον χωρισμό της

Ξεκινάει σήμερα τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο βήμα για τη Δέσποινα Βανδή 2 μήνες μετά τον χωρισμό της

Η Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμη να κάνει μία νέα αρχή απόψε (3/10), στο πλευρό του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, μιας και οι δυο τους ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο.

Η περίοδος αυτή φαίνεται πως είναι πολύ καλή για τη Δέσποινα Βανδή μιας και έχει άνθιση τόσο στα επαγγελματικά της θέματα όσο και στα προσωπικά. Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλο σούσουρο γύρω από την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας αφού κυκλοφόρησε μία κοινή φωτογραφία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ανακοίνωση για το νέο βήμα της Δέσποινας Βανδή

Να σημειώσουμε πως το σχήμα ξεκίνησε ήδη από εχθές (2/10) αλλά η Δέσποινα Βανδή απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεων που είχε στο J2US.

Η αποκάλυψη του Χριστοφόρου για την προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο συνεργάτης της Δέσποινας Βανδή επί σκηνής στο Notes live. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την προσωπική της τραγουδίστριας, όπως έκανε άλλωστε πριν μερικές ημέρες όταν σχολίασε το διαζύγιο της.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την ζωή της και αν είναι ερωτευμένη, απάντησε με τον πιο σωστό τρόπο χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

«Η Δέσποινα Βανδή είναι πάντα ερωτευμένη… με τη δουλειά της. Έχει μόνο ένα ελάττωμα, αγαπάει τα λάθος άτομα», ήταν η ιδιαίτερη απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για την Δέσποινα Βανδή.