Ιωάννα Μαλέσκου: Το παραδέχθηκε - Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον εκπαίδευτη σκύλων

Την στρίμωξε για τα καλά ο Μουτσινάς!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Μαλέσκου: Το παραδέχθηκε - Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον εκπαίδευτη σκύλων

Στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά εισέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/10) η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η Ιωάννα αρχικά εμφανίστηκε με ένα καλάθι γεμάτο σκόρδα και ξεκίνησε να λιβανίζει τον χώρο. Λίγο αργότερα όμως δεν γλύτωσε από τον παρουσιαστή αφού ρωτήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ναύπλιο που έκανε πιθανότατα με τον σύντροφό της. Η ίδια μάλιστα παραδέχθηκε ότι πέρασε πολύ όμορφα ενώ μέτρησε ένα - ένα τα σκαλιά.

«Να σας πω; Εγώ εκπαιδεύομαι πάντως να ξέρεις… Να αντέχω εννοώ» ανέφερε μεταξύ άλλων και φεύγοντας από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είπε: «Θέλω να παίζεις αποσπάσματα από το “Love it”, γιατί εγώ είμαι full in love».

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την σχέση της με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο Δανιά

Love It: Η ατάκα της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ για τον σύντροφό της και το γάμο τους

Μετά το ερωτικό διήμερο που πέρασε με τον σύντροφό της, η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στην εκπομπή Love It στον ΣΚΑΙ και με μια πρόταση της, επιβεβαίωσε έμμεσα πως είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για την Britney Spears και τον ενδεχόμενο να παντρευτεί στην Ελλάδα, μίλησε για τον δικό της γάμο που θα ήθελε να γίνει σύντομα.

«Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ, νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε «Ο αρχισυντάκτης μου μού λέει να προχωρήσω παρακάτω και να μην λέω τα αποκλειστικά μου. Μισή νιώθω… Το άλλο μισό κάτι νιώθει και αυτό».