Παντρεύεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα του MEGA

«Το μονόπετρο είναι ένα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα του MEGA

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ίδια -που αναστάτωσε την Μύκονο με το κορμί της- δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις αλλά και στο αν σκέφτεται να παντρευτεί στο κοντινό μέλλον.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Δεν πέρασα ωραία στο My Style Rοcks, αλλά ό,τι είναι δύσκολο είναι και αυτό που μας μένει. Είμαι μία εκρηκτικιά αλλά δεν είμαι αρνητικιά. Κάνουμε και λίγο πλάκα. Όταν εκτίθεσαι, όλα θα τα ακούσεις.

Το μονόπετρο είναι ένα δωράκι από τον καλό μου. Τίποτα άλλο. Δεν ήταν πρόταση γάμου».

Η επικοινωνία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Τριαντάφυλλο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού πριν από λίγο καιρό, όπου μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, σχολιάζοντας την υποδοχή του στο αεροδρόμιο, όπου έγινε χαμός.

Η ξανθιά καλλονή να υπενθυμίσουμε είχε συνεργαστεί με τον τραγουδιστή στο J2US και μετά την αποχώρηση τους είχε δημιουργηθεί μια απίστευτη κόντρα ανάμεσα τους, όταν όταν κατηγόρησε για bullying.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η κόντρα αυτή είναι πλέον παρελθόν, καθώς όπως αποκάλυψε του έστειλε μήνυμα μετά την επιστροφή του από το Survivor 4.

«Η υποδοχή του έμοιαζε με υποδοχή ηρώων, ούτε τους Ολυμπιονίκες μας που έρχονται από τα αθλήματα με τα μετάλλια δεν τους υποδεχόμαστε έτσι, οπότε όλο αυτό με προβλημάτισε και με λύπησε αρκετά. Δηλαδή αν αρχίσουμε και θεωρούμε ότι το Survivor είναι μια εθνική αποστολή τότε κάνουμε κάτι λάθος», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Του Τριαντάφυλλου του έστειλα ένα μήνυμα όταν γύρισε και του είπα καλωσήρθες να τα χαρείς αλλά δεν μου απάντησε».