Ράδιο Αρβύλα: Το γυμνό τρέιλερ "κέντρισε" τα βλέμματα

Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Το γυμνό τρέιλερ

Πιο ανανεωμένο από ποτέ επιστρέφει το «Ράδιο Αρβύλα» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου καθώς μεταξύ άλλων κυκλοφόρησε και το τρέιλερ το οποίο είναι αναμενόμενο να "κέντρισε" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς ήταν άκρως «αποκαλυπτικοί».

Ο Αντώνης Κανάκης κι η παρέα του θα μας καλησπερίζουν καθημερινά στις 20.00 και είναι έτοιμοι να πούνε μόνο την «γυμνή» αλήθεια, όπως οι ίδιοι μόνο γνωρίζουν.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα

Είναι άμεσοι.

Είναι καυστικοί.

Είναι αυθόρμητοι.

Είναι αντιδραστικοί.

Είναι οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και είναι η ΣΑΤΙΡΑ στα καλύτερά της!

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 20:00, το σύμπαν θα παγώσει… βάλε ζακέτα!

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, έρχονται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα αποδομεί τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, και θα ξεγυμνώνει τη σοβαροφάνεια, γιατί άλλωστε η αλήθεια είναι πάντα γυμνή!

Όσα θα δούμε στο Ράδιο Αρβύλα

Η εκπομπή ξεκινάει με την στήλη "το κρύο ανέκδοτο της ημέρας", όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λέει ένα ανέκδοτο που θεωρείται "καμένο" (δεν γελάει κανείς εύκολα όταν το ακούσει). Αμέσως μετά, ξεκινάει η στήλη "Top επικαιρότητας", όπου παρουσιάζονται βίντεο από διάφορα γεγονότα που έχουν συμβεί, ταξινομημένα σε (συνήθως 25) νούμερα, για τα οποία υπάρχουν και παρουσιάζονται σατιρικά βίντεο (κωμικά σκετς, παρωδίες κ.λπ.) τα οποία έχουν φτιάξει οι συντελεστές της εκπομπής και διακωμωδούν τα πρωτότυπα βίντεο που είχαν παρουσιαστεί νωρίτερα (αποσπάσματα από ρεπορτάζ επικαιρότητας, συνεντεύξεις διάσημων προσώπων στα ΜΜΕ κλπ.).

Συνήθως λίγα από αυτά τα βίντεο παραλείπονται για λόγους του χρόνου. Αρκετές φορές οι συνεργάτες της εκπομπής αλλάζουν τις φωνές ή μιμούνται τις φωνές που ακούγονταν στα αρχικά βίντεο ή μιλούν ξένες γλώσσες, παραφράζοντας τες με αστείο τρόπο ώστε να βγάζουν γέλιο (π.χ. τούρκικα, γαλλικά κλπ).