Χάρης Ρώμας: «Υπήρξε ηθοποιός αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα!»

«Θα ήταν πρόβλημα να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Υπήρξε ηθοποιός αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα!»

Στα παρασκήνια της παράστασης ο «Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα και συνάντησε μεταξύ άλλων τον Χάρη Ρώμα. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, μετά από ερώτηση που του έγινε για τα εμβόλια, αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να αντικαταστήσει συνεργάτη του, ο οποίος παρά την παράκλησή του και το χρονικό περιθώριο που του είχε δώσει, αρνιόταν να εμβολιαστεί.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για τον συνεργάτη του στην παράσταση

«Θα ήταν πρόβλημα να έχω στον θίασο ηθοποιό που δηλώνει αρνητής του εμβολίου. Και ήταν πρόβλημα. Υπήρξε ένας ηθοποιός που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα. Όχι ότι δεν τον αγαπούσα. Τον αγαπώ ακόμα και θα τον αγαπώ πάντα.

Όμως έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και στους άλλους, αλλά και τους τεχνικούς, που αποφάσισαν μετά από παράκλησή μου να εμβολιαστούν. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ, έχω σπουδάσει ιατρική, δε μπορώ να κάνω σκόντο όσο και να αγαπάω κάποιον. Ούτε καν με rapid test. Έδωσα μια περίοδο αρκετά μεγάλη για να το σκεφτεί και μετά αντικαταστάθηκε» εξήγησε ο Χάρης Ρώμας που είναι σε σχέση και πάλι μετά το χωρισμό του.

Δάκρυσε στον αέρα του OPENtv ο Χάρης Ρώμας - «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι...»

Λίγες εβδομάδα μετά το χωρισμό από τη σχέση του, ο Χάρη Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, έκανε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση για τους γονείς τους, που παρά τα προβλήματα που μπορεί να είχα και έχουν, τους αγαπάει πολύ.

Όταν ωστόσο αναφέρθηκε στην καταγωγή και την απώλεια του πατέρα του, συγκινήθηκε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να δακρύσει στον αέρα του σταθμού.

Ο ηθοποιός σημείωσε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μακαλιά πως «χάρηκα που κάποια στιγμή μου είπες ότι είσαι από την Κεφαλονιά. Ο πατέρας μου ήταν Κεφαλονίτης και γω είμαι διότι δεν μπορεί να μην είσαι αυτό που ήταν ο πατέρας σου. Το αίμα που ρέει στις φλέβες μας είναι πάντα το αίμα του πατέρα και της μητέρας μας».

«Είχαμε δύσκολη σχέση με τον πατέρα μου, όπως και με την μητέρα μου έχουμε κατά καιρούς δύσκολη σχέση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συγκρούσεις δεν εμπεριέχουν και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αγάπης. Δεν μπορείς να ξεχάσεις ότι αυτοί οι άνθρωποι σου έδωσαν αυτό το τεράστιο δώρο της ζωής».