Υπέρ του Σερβετάλη ο Λαζόπουλος - "Η απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση ήταν σωστή"

"Το να έρχεται η μανά στο θέατρο και όχι το παιδί, τότε ξεκινάει ο διαχωρισμός"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υπέρ του Σερβετάλη ο Λαζόπουλος -

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα και αναφέρθηκαν στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση που συμμετείχε λόγω των μέτρων για τους ανεμβολιάστους (διαβάστε εδώ και την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής).

Οι δηλώσεις Λαζόπουλου - Αντωνόπουλου για τον Σερβετάλη

«Εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη σαν ηθοποιό, σαν άνθρωπο και σαν ταλέντο. Τον έχω μέσα στη καρδιά μου. Είχα δηλώσει και εγώ πριν από τον Άρη Σερβετάλη πως δεν θα ήθελα να κάνω παραστάσεις για εμβολιασμένους. Όπως πάνε στην εκκλησιά και στο σούπερ μάρκες, θα μπορούσαν να έρθουν και στο θέατρο. Το να έρχεται η μανά στο θέατρο και όχι το παιδί, τότε ξεκινάει ο διαχωρισμός. Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση ήταν σωστή» τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, από την μεριά του, σχολίασε: «Θεωρώ ότι πολύ σωστά τα θέατρα πρέπει να παίζουν για εμβολιασμένους. Ήταν δικαίωμα του, του Άρη Σερβετάλη. Απλά το γεγονός ότι θέλει να είναι ανεμβολίαστους δεν πρέπει να επηρεάζει του άλλους. Ο Σερβετάλης ήταν ο θιασάρχης για αυτόν πήγαινε ο κόσμος. Λέγεται ότι το είχε προειδοποιήσει, αν ισχύει αυτό κακώς δεν έγινε μια ανάμεικτη συμφωνία για να μείνουν τόσοι άνθρωποι στο δρόμο».

«Το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος» - "Κόλαφος" ο Πέτρος Τατσόπουλος κατά του Άρη Σερβετάλη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (26/11) ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" καθώς δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένο κοινό.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, όπως πάντα, έκανε αρκετά καυστικές δηλώσεις κατά του Άρη Σερβετάλη και δε δίστασε να χρησιμοποιήσει και βαριές κουβέντες κατά του ηθοποιού.

«Εγώ ως άθεος κινδυνεύω το ίδιο με έναν πολύ θρήσκο άνθρωπο. Τα μόνα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε είναι κοινά για όλους. Θεωρώ γελοία την επιχειρηματολογία και την αβάσταχτη ελαφρότητά του. Το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος.

Δεν υπάρχει κάποιο παγκόσμιο σχέδιο, να μείνουμε όλοι σπίτι μας να πεθάνουμε. Πιστεύω ότι ούτε ο Άρης τα πιστεύει όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.