«Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι και είπα όχι»

Απίστευτο και όμως αληθινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι και είπα όχι»

Δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Τετάρτης (8/12) ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την αποκάλυψή του για τους ηθοποιούς που μπαίνουν στο Survivor 5 και ξεκαθάρισε πως είχε δεχθεί και ο ίδιος πρόταση από ριάλιτι την οποία αρνήθηκε με 7.000€ την εβδομάδα.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για το Survivor

«Δεν είμαι έξαλλος με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, είμαι στεναχωρημένος. Βρισκόμαστε στις τελευταίες πρόβες, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα.

Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε, όχι τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από μια παράσταση για να πάνε σε ένα ριάλιτι. Και εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις για ριάλιτι, αλλά δεν έχω πάει. Αν το Survivor έπαιρνε ένα ηθοποιό από κάθε παράσταση, θα διέλυε το θέατρο. Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά είπα όχι. Δεν θα σας πω για πού ήταν η πρόταση, δεσμεύομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή - «Είμαι ερωτευμένος»

Το πρωί της Τρίτης (16/11), ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας στην Κατερίνα Καινούργιου αν τον τελευταίο καιρό είναι σε σχέση.

«Προσωπική ζωή έχεις;», τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον ηθοποιό να απαντάει: «Προσπαθώ και έχω».

«Σχέση έχεις αυτή την περίοδο ή είσαι μόνος σου», ξαναρώτησε η παρουσιάστρια.

«Απλώς είμαι ερωτευμένος. Εγώ μόνο μακροχρόνιες σχέσεις είχα. Είχα περάσει δύσκολα μετά τον χωρισμό. Έκανα κάποια χρόνια για να επανέλθω. Είναι ωραίο οι άνθρωποι να είναι ερωτευμένοι, να βρίσκουν έναν άνθρωπο που να τους γεμίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.