«Η Τζένη Καρέζη είχε ένα ύφος μπλαζέ, χάλασε ο χαρακτήρας της μετά το γάμο με τον Καζάκο»

«Δεν την ενδιέφερε τίποτα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η Τζένη Καρέζη είχε ένα ύφος μπλαζέ, χάλασε ο χαρακτήρας της  μετά το γάμο με τον Καζάκο»

Ο γνωστός σχεδιαστής, Φιλήμων παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για την Τζένη Καρέζη καθώς είπε χαρακτηριστικά: ότι μετά από τον γάμο της με τον Καζάκο χάλασε ο χαρακτήρας της. Δείτε επίσης εδώ τα τρυφερά λόγια του γιου της 30 χρόνια μετά από τον θάνατό της.

Οι δηλώσεις του Φιλήμων

Αν σας έλεγα Καρέζη ή Βουγιουκλάκη, ποια θα προτιμούσατε;

Καμία από τις δύο. Εγώ έντυσα και την Τζένη. Απλά η Τζένη ήταν λίγο πιο υποφερτή. Ομως μετά τον γάμο της με τον Καζάκο χάλασε ο χαρακτήρας της. Είχε αποκτήσει ένα ύφος μπλαζέ και δεν την ενδιέφερε τίποτα!

Τη Μιμή Ντενίση πώς τη βρήκατε και την κάνατε μοντέλο σας;

Τότε η Μιμή πήγαινε στο Κολλέγιο. Εγώ λοιπόν έκανα κάποια φιλανθρωπικά γκαλά. Μέσα στα κορίτσια του Κολλεγίου που έντυσα ως μοντέλα ήταν και η Μιμή. Συνεπέστατη, αξιοπρεπέστατη και πάντα κυρία. Είναι μια γυναίκα με τεράστια μόρφωση, όμως έχω μια διαίσθηση ότι δεν είναι ευτυχισμένη στη ζωή της.

Ωστόσο ντύσατε και την Τζάκι Κένεντι, αλλά και τη Χριστίνα Ωνάση!

Την Τζάκι την έντυνα για χρόνια για τις δεξιώσεις. Η Χριστίνα ήρθε σε μένα όταν πέθανε ο πατέρας της, ο Αρίστος, και μου ζήτησε να της ράψω μαύρα ρούχα. Είναι αυτά που κυκλοφορούν στις φωτογραφίες, όταν γινόταν η κηδεία του. Επίσης, η Γουλανδρή μού είχε φέρει στο ατελιέ τη μεγάλη σταρ Μέρλι Ομπερον της οποίας είχα πάρει τα μέτρα και της έστελνα στο Ακαπούλκο τις ωραιότερες τουαλέτες μου.

Απίστευτη αποκάλυψη - «Άνοιξα το καμαρίνι της Τζένης Καρέζη και βλέπω...»

Η Ελένη Ανουσάκη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό λοιπόν μίλησε για την γνωριμία της με την Τζένη Καρέζη αλλά και για τον ανταγωνισμό της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μάλιστα αποκάλυψε πως μια φορά που πήγε στο καμαρίνι της είδε κάτι περίεργο.

«Την Τζένη την γνώρισα για πρώτη φορά στο θέατρο, όπου έπαιζαν μαζί με τη μητέρα μου. Θυμάμαι άνοιξα κατά λάθος το καμαρίνι της Καρέζη, νομίζοντας ότι είναι της μαμάς μου και είδα ένα καταπληκτικό πόδι. Σκέψου ότι ήμουν στο ύψος του ποδιού της τότε.

Αυτή η γυναίκα είχε το ωραιότερο σώμα του κόσμου και κανείς δεν το ξέρει, γιατί προσπαθούσε να το κρύψει βγάζοντας ενοχές που δεν υπήρχαν.

Και όταν έτρεξα και την αγκάλιασα από τη μέση τότε η Καρέζη θυμήθηκε ότι με είχε γνωρίσει μια μέρα στο Σούνιο όπου είχε έρθει με τον Γιώργο Παππά, τον πρώτο της έρωτα και μου λέει στο καμαρίνι της “Χρυσό μου Λενάκι είσαι η κόρη της Μαλαίνας, η μικρούλα”. Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος η Τζένη Καρέζη και κανείς δεν την κατάλαβε. Είχαν παίξει έναν τρελό ανταγωνισμό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν λάθος, δεν ήταν ότι ήταν φίλες, οι ηθοποιοί δεν προλάβαιναν να γίνουν φίλοι, δούλευαν πάρα πολύ», είπε η Ελένη Ανουσάκη. Δείτε εδώ και την εγγονή της που είναι κούκλα.