Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ψώνια στην Γλυφάδα για την Άννα και Τέα Πρέλεβιτς

Άκρως εντυπωσιακές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ψώνια στην Γλυφάδα για την Άννα και Τέα Πρέλεβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς μαζί με την αδερφή της Τέα Πρέλεβιτς φαίνεται πως είναι αρκετά αγαπημένες μιας και είναι αρκετά ενεργές στα social και δημοσιεύουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά αποφάσισαν να απολαύσουν την βόλτα τους στην Γλυφάδα κάνοντας τα ψώνια τους.

Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες που απαθανάτισε η κάμερα του YouWeekly.gr είναι και οι δύο άκρως εντυπωσιακές. Οι δυο αδερφές επέλεξαν αυτή τη φορά ένα αθλητικό look με φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Να τονίσουμε πως η Άννα Πρέλεβιτς είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νικήτα Νομικά και δεν διστάζει πλέον να το φανερώσει.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ψώνια της Άννας και Τέας Πρέλεβιτς

Βόλτα στην Γλυφάδα για τις αδερφές Πρέλεβιτς

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις αδερφές Πρέλεβιτς

Γλυφάδα - Έξοδος για τις αδερφές Πρέλεβιτς

Πρέλεβιτς - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τέα Πρέλεβιτς: Προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων - «Νιώθω μια ασφάλεια»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 17/3 η αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς, Τέα, τις οποίες είδαμε πρόσφατα στην πρεμιέρα του Total Blackout.

«Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το πήρα απόφαση και έμαθα ότι το κάνω και σε μια πολύ καλή ηλικία γιατί έκλεισα τα 30 και μου είπαν ότι οι καλές ηλικίες είναι 28 με 36 και από τότε νιώθω μια ασφάλεια.

Νιώθω ότι προσφέρω στον εαυτό μου την ασφάλεια ότι μια μέρα, όταν και εφόσον είμαι έτοιμη και έρθει η σωστή στιγμή, θα μπορώ να έχω μια δική μου οικογένεια, ένα δικό μου παιδάκι. Σήμερα, δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα, δεν το σκέφτομαι καθόλου και είναι ο λόγος που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Μου αρέσει να ζω το τώρα. Εκείνη την περίοδο, ζούσα τον μεγαλύτερό μου έρωτα. Μου έκανε πρόταση γάμου, παντρευτήκαμε, έζησα το όνειρό μου και απλά δεν είχε την εξέλιξη που θέλαμε και οι δυο. Δεν το μετανιώνω όμως, θα το ξαναέκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά.