«Αυτό είναι που με κρατάει...» - Η εξομολόγηση του Ορφέα Αυγουστίδη για το γιο του

«Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτό είναι που με κρατάει...» - Η εξομολόγηση του Ορφέα Αυγουστίδη για το γιο του

Το Σάββατο 2/4, καλεσμένος στην εκπομπή Dot ήταν ο ταλαντούχος Ορφέας Αυγουστίδης, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του AlphaΣασμός” και τον έχει λατρέψει το κοινό στο ρόλο του ως Αστέρης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο του και το πως είναι ο ίδιος ως μπαμπάς αλλά και το πως βιώνουν αυτή τη νέα καθημερινότητα με την σύντροφό του Γεωργία Κρασσά. Για το ρόλο του ως πατέρας έχει μιλήσει και η μητέρα του σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη σχέση με το γιο του

«Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ αλλά είναι προϋπόθεση να είμαι και εγώ παρών και να βιώνω το παιδί. Αυτό είναι που με κρατάει συνδεδεμένο μαζί του. Ανακουφίζει και τα πιο δύσκολα κομμάτια.

Τα περισσότερα τα περνάει η μάνα αλλά κάθε δυσκολία σε κάνει να συνδέεσαι περισσότερο και πιο βαθιά. Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του γιατί ξέρω ότι αργότερα, στην εφηβεία θα έρθει μια αντίδραση…. Με τη Γεωργία σαν ζευγάρι είμαστε πολύ συντονισμένοι και ότι καινούργιο προκύπτει έχουμε την την ψυχραιμία να πούμε “ώπα, εδώ πρέπει να το ξαναδούμε”. Βρίσκουμε χρόνο και για τους δυο μας» είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Έχω ακόμα τη μυρωδιά του μωρού...»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης 9/3 κάνοντας μια δημόσια εκδήλωση αγάπης στον γιο και τη γυναίκα του. Αυτή τη φορά έθεσε ο ηθοποιός σε δεύτερη μοίρα το ρόλο του στο Σασμό και την όλη επιτυχία, καθώς πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του έχει η οικογένεια που έχει φτιάξει με την Γεωργία.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και έχει σίγουρα ολοκληρωθεί με το παιδάκι, που έφεραν στον κόσμο. Μπορεί οι υποχρεώσεις να έχουν αυξηθεί κατά πολύ για τον Αυγουστίδη και τη σύντροφο του, ωστόσο ξεκλέβουν λίγο χρόνο οι δύο τους για να θυμηθούν καιρούς που ήταν ανέμελοι.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ακόμα με τις μυρωδιές του μωρού. Ήρθα από το σπίτι και έχω ακόμα τη μυρωδιά του μωρού πάνω μου. Είναι δώρο. Το θέατρο και οτιδήποτε άλλο είναι θέμα δουλειά «Είμαι πολύ καλά. Είμαι ακόμα με τις μυρωδιές του μωρού.

Ήρθα από το σπίτι και έχω ακόμα τη μυρωδιά του μωρού πάνω μου. Είναι δώρο. Το θέατρο και οτιδήποτε άλλο είναι θέμα δουλειάς. Το παιδί είναι ευλογία. Η Γεωργία αντέχει» σημείωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης του οποίου το πρόσωπο έλαμπε από ευτυχία.