«Δεν είχες βρει κόντρα για να ασχοληθείς...» - Η απάντηση ''καρφί'' της Τσιμτσιλή στην Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Με αφορμή τα σχόλια της παρουσιάστριας για τη Ράλλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν είχες βρει κόντρα για να ασχοληθείς...» - Η απάντηση ''καρφί'' της Τσιμτσιλή στην Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μια άτυπη κόντρα μετά το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη, που κόπηκε. Η παρουσιάστρια έκανε τα δικά της σχόλια μέσα από το happy day και σε αυτά βγήκε να απαντήσει η Ράλλη από το Super Κατερίνα.

Το πάνελ λοιπόν της Καινούργιου σχολίασε την απάντηση αυτή και συγκεκριμένα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να σπείρει μια κόντρα για τα δύο αρχικά πρόσωπα. Η Σταματίνα αφού άκουσε όλα αυτά την Παρασκευή 6/5 επέστρεψε και τόνισε πως δεν είναι ανάγκη να κάνουμε θέματα, χωρίς αυτά να υπάρχουν και πως ο κόσμος έχει πιο σημαντικά προβλήματα να ασχοληθεί.

Οι σπόντες της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου

«Είδα πολλά δημοσιεύματα που έγραφαν ότι χειρούργησα με το γάντι τη Νικολέττα Ράλλη. Ή πώς χαρακτήρισα το Q&A που έκανε, με αφορμή τη διακοπή της εκπομπής της. Αυτό που είπα και θα της το έλεγα σε φιλικό καφέ, γιατί έχουμε πιει καφέ σε παρέα, είναι ότι όταν γυρνάς με ένα τηλεμάρκετινγκ, μοιραία είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, κάτι που το παραδέχτηκε και το ίδιο το κορίτσι!

Αυτό που περιέγραψε εδώ είναι απαράδεκτο, το να μην σου απαντάνε στο τηλέφωνο για να σε ενημερώσουν. Να οσμίζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά και εκεί που ψάχνεις απαντήσεις, τελικά να μην υπάρχει κανένας να σου τις δώσει… Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό και πραγματικά στενοχωριέμαι πάρα πολύ που το πέρασε και έχασε τα λεφτά της.

Θέλω να πω όμως κάτι, επειδή είμαστε και στο ίδιο κανάλι. Χρύσλα μου, το να πασάρουμε μία τέτοια συνέντευξη ως «μία νέα κόντρα γεννιέται», μάλλον επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είχες βρει κόντρα για να ασχοληθείς και να πασάρεις, φαντάστηκες μία. Μην ψάχνουμε κόντρες εκεί που δεν υπάρχουν.

Έχει πολλά προβλήματα ο κόσμος και έχει ανάγκη από εμάς να του κάνουμε παρέα για να ξεσκάει… Μην ψάχνουμε! Άνθρακας ο θησαυρός. Καμία κόντρα απολύτως. Είπα αυτό που πιστεύω και που θα το έλεγα και στην ίδια. Και αυτό που κατάλαβα, η ίδια το εξέλαβε ευτυχώς όπως το είπα. Το παραδέχτηκε, χαλαρά και όμορφα ότι έχω δίκιο. Άλλοι θέλανε να φανταστούν μία κόντρα, και ελλείψει τηλεοπτικών θεμάτων, σκεφτόμαστε διάφορα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η πρώτη αναφορά της Σταματίνα στην Ράλλη για την εκπομπή της

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες η Νικολέττα Ράλλη για την εκπομπή της, «Αυτό είναι ΣΚ», η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τη στάση της παρουσιάστριας και τόνισε πως ενώ γνώριζε ποιο θα είναι το κόνσεπτ, είπε ναι.

Μάλιστα τόνισε πως όλοι στον χώρο γνωρίζουν ότι οι συγκεκριμένες εκπομπές έχουν αυτό τον χαρακτήρα και πως μάλλον, η Νικολέττα Ράλλη επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Μάλλον η Νικολέττα Ράλλη ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει… Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς αποδέχτηκε ένα concept που ξέρεις ότι έχει θέματα. Δηλαδή όσο κι αν θέλεις να κάνεις ποιοτική και καλή ροή, όταν έχεις τόσο τηλεμάρκετινγκ και τόσα εμπορικά, δεν είναι εύκολο…

Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος ε δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτό το concept. Βρε Νικολέττα εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κορίτσι, ήξερες ότι αυτό το concept έχει θέματα από παντού. Είναι μια χορηγική εκπομπή που γίνεται για να πουληθούν τα προϊόντα του κ. Βρυώνη. Το ξέρει όλη η πιάτσα αυτό.

Άμα θέλεις να είσαι τόσο επιλεκτικός και να κάνεις μια δουλειά που έχει περιθώριο να πετύχει, πρέπει να διαλέξεις και το ανάλογο concept. Αυτό είναι που σκέφτομαι…», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.