Eurovision 2022: Ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλά για την συνεργασία του με την Ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Όλο το παρασκήνιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλά για την συνεργασία του με την Ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Λίγες ώρες μετά τον Β' ημιτελικό της Eurovision 2022 και τον αποκλεισμό της Κύπρου από το διαγωνισμό, ο Στέλιος Κουδουνάρης, βρέθηκε καλεσμένος μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή Love it, και μίλησε για τη συνεργασία του με την Ανδρομάχη και την αποστολή της Κύπρου, αλλά αποκάλυψε και για την τραγουδίστρια, τι συνέβαινε πίσω από τα παρασκήνια, στο backstage της σκηνής και για την ψυχολογία της κατά τη διάρκεια του ημιτελκού.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε για την συνεργασία τους

Ο γνωστός σχεδιαστής, ανέφερε πως η Ανδρομάχη είναι ένα γλυκό κορίτσι πολύ συνεργάσιμο, που ήταν διατεθειμένη να δοκιμάσει πολλά μέχρι να καταλήξει στο τελικό της φόρεμα. Μίλησε για την ίδια με τα καλύτερα αναφέροντας πως γενικά είναι πολύ προσγειωμένη αλλά απόλαυσε αρκετά την αποστολή. Απάντησε επίσης και για το σκηνικό με το φόρεμά της στο τιρκουάζ χαλί, και για τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με το αν φόρεσε εσώρουχο ή όχι.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της - Η σπόντα για την Αμάντα

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 παρακολουθήσαμε το Β΄ Ημιτελικό της Eurovision, στον οποίο δυστυχώς η Ανδρομάχη Δημητροπούλου με την Κύπρο δεν μπόρεσαν να προκριθούν και να λάβουν το πολυπόθητο εισιτήριο του Μεγάλου Τελικού. (Δείτε εδώ την εμφάνισή της Κύπρου)

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Ανδρομάχη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, τονίζοντας ότι θα το ξαναέκανε και ότι αυτό που της μένει είναι οι καλές στιγμές. Ωστόσο έριξε και την σπόντα της για την ελληνική συμμετοχή...

«Τελείωσε κατά κάποιο τρόπο με το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε γιατί δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Δεν είχα στο μυαλό μου τίποτα για τον ημιτελικό. Θέλαμε να βγούμε να το απολαύσουμε και να περάσουμε τέλεια. Να δείξουμε αυτό που είμαστε, το δείξαμε και άρα όλα είναι τέλεια. Είμαι πολύ περήφανη για τα κορίτσια και για όλη την αποστολή. Είμαστε όλοι δεμένοι.

Η οικογένειά μας είναι πολύ δεμένη και άρα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Θα το ξαναέκανα 100 φορές. Κρατάω όλες τις στιγμές, κυρίως τα backstage. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν μας άφησε περιθώριο για κάτι αρνητικό, δεν κάναμε κάτι λάθος. Ο πρώτος ημιτελικός ήταν πιο χαλαρός, δεν είχε τόσες δυνατές συμμετοχές», δήλωσε η παρουσιάστρια.