«Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Σαντικάι για το φύλο του μωρού και το όνομα που θα πάρει

«Λογικά ο γάμος θα γίνει...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Σαντικάι για το φύλο του μωρού και το όνομα που θα πάρει

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργες (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο φύλο του μωρού καθώς και στις πρώτες σκέψεις που έχουν κάνει για το όνομα που θα του δώσουν.

Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Χρήστος Σαντικάι

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και σίγουρα όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Λογικά ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας και να κάνω τα πάντα. Μαζί το ανακαλύψαμε ότι είναι έγκυος, υπήρχε μια περίοδος καθυστέρησης.

Έχω σκεφτεί όνομα για το παιδί, αλλά δεν θέλω να πω. Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν μου αρέσει να το συζητάω γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο μάτι. Από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα ότι κάνει για μητέρα των παιδιών μου», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Σύμφωνο συμβίωσης για το ζευγάρι

Μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση θέλησε να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας (9/5) στον αέρα της εκπομπής Happy Day. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες πρόκειται να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε πριν μερικές μέρες την επίσημη ανακοίνωση για το πρώτο παιδάκι που περιμένουν (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτησή τους), αν και το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει για την ευχάριστη είδηση μέρες πριν με αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Μάλιστα στη φωτογραφία που δημοσίευσαν για να επιβεβαιώσουν ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, φαίνεται και το μονόπετρο που έχει δώσει ο μουσικός στην αγαπημένη του (δείτε το εδώ).

«Να σας δώσω μια πληροφορία αποκλειστική. Σε έναν μήνα υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης και κάνουν ένα πολύ μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της.