«Η πρωινή ζώνη απαρτίζεται από τρελές κατσίκες με άσπρα δόντια» - "Καταπέλτης" η Ισμήνη Καλέση με τις δηλώσεις της

«Οι γυναίκες μου φαίνονται άσχημες και ηλίθιες»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η πρωινή ζώνη απαρτίζεται από τρελές κατσίκες με άσπρα δόντια»  -

Πέρα από τον Χρήστο Χολίδη, στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε η Ισμήνη Καλέση, το πρωί της Παρασκευής 3/6, η οποία σχολίασε τα πάντα και τους πάντες. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στους γονείς και τον γάμου της, για τα περιστατικά θαυμασμού που έχει ζήσει, αλλά και τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

Από τη συζήτηση, όμως, δεν έλειψαν οι απόψεις της για τις γυναίκες της σημερινής εποχής, για τις οποίες δεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια, όπως επίσης και για την τηλεόραση και την πρωινή ζώνη ιδιαίτερα, που κατά την γνώμη της δεν αποτελείται από αξιόλογα πρόσωπα.

Οι δηλώσεις της Ισμήνης Καλέση

«Η μητέρα μου μού έλεγε πως δεν κάνω για μάνα και να μείνω μακριά από την πολιτική. Μου είχαν κάνει πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική. Ο μπαμπάς μου πέθανε πολύ νωρίς, ήταν αριστερός, και στον ανταρτοπόλεμο τον έλεγαν “καπετάν σκοτεινό”. Ήταν ένας μεγάλος αγωνιστής, ένας πατριώτης. Για να τον επιβραβεύσουν τον έστειλαν 7 χρόνια εξορία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχά, αλλά δεν μου έλειψε τίποτα».

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Μόλις παντρεύτηκα, στα 18 μου, πέθανε ο πατέρας μου, ίσα που πρόλαβε να με δει ως ηθοποιό στο “Λούνα παρκ”. Το σύζυγό μου ο πατέρας μου τον λάτρεψε. Ο άνδρας μου από τα 18 μου μέχρι σήμερα έχει σταθεί δίπλα μου βράχος. Με καμάρωνε και ήταν πολύ πονηρός για να δείξει ζήλια».

«Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, ίδιες και ηλίθιες», ανέφερε στη συνέχεια και εξήγησε γιατί παριγράφοντας ένα σκηνικό που έζησε: «Είχα πάει σε πλαστικό χειρουργό και μου είπε “Θα σε κάνω να μη γνωρίζεσαι” και του λέω “Έχεις τρελαθεί; Εγώ θέλω να γνωρίζομαι”. Θα κάνω στο μέλλον, δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Η πρωινή ζώνη της τηλεόρασης έχει ένα επίπεδο αισθητικής που απαρτίζεται από τρελές κατσίκες – θίγω τις κατσίκες -, με άσπρα δόντια που θυμίζουν φοράδες», επισήμανε, ενώ αργότερα μίλησε για τον εαυτό της: «Υπάρχουν ρόλοι για εμένα, αλλά δεν πληρώνουν. Δεν είναι ψώνιο η δουλειά μου, πρέπει να βγάζω λεφτά».

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν “έχασα” τη μητέρα μου και το γάτο μου το Σωτήρη. Η μητέρα μου ήταν 86,5 χρονών και φορούσε δερμάτινα παντελόνια. Ζούσαμε μαζί, δεν την άφησα ποτέ. Πήρα δυο χρόνια χάπια, πήγα στον ψυχίατρο για να ξεπεράσω το “χαμό” της μητέρας μου», είπε ακόμα.

«Μία αρνητική κριτική με ενόχλησε και πήγα στα δικαστήρια και με πλήρωσαν. Τότε, όταν ήσουν ηθοποιός ήσουν σαν αστέρι που λάμπει. Τώρα δεν είναι έτσι γιατί έχουν θαμπώσει τα πάντα γύρω μας», εξήγησε.

Και κατέληξε: «Στην Κοζάνη μου πήραν τα παπούτσια και το καπέλο. Είχα εμμονικό θαυμαστή, αλλά κανείς δεν έβγαλε πριόνι. Με ακολουθούσε με λουλούδια, ερχόταν σπίτι, στο θέατρο».

"Για δύο χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα"

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον Αρτ μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (31/10) η Ισμήνη Καλέση. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην βοήθεια που δέχτηκε στο παρελθόν από ειδικό.

«Όσες φορές έπαιζα στις ταινίες και έκανα την ελαφριά, δεν σήμαινε ότι ήμουν και ελαφριά. Δεν είχα δώσει εγώ δικαιώματα, τα έπαιρναν μόνη τους. Δηλαδή αυτή την ετικέτα μόνοι τους την κολλούσαν. Έχω κλάψει μάλιστα για κακό σχόλιο.

Ζούσα πάντα με την μητέρα μου. Όταν την έχασα, για δύο χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα. Μετά από τα δύο χρόνια είπα στον ψυχίατρο στοπ με τα χάπια. Δεν εκτιμώ τον χώρο και ούτε εκείνος με εκτιμάει. Το παρασκηνιακό του περιβάλλον ποτέ δεν μου άρεσε και τότε ήμουν δυστυχισμένη. Σήμερα δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί δεν έχω προτάσεις». Σε ψυχιάτρο πήγαινε και ο Κώστας Τσουρός.