Η απάντηση της Μελέτη στην Ισμήνη Καλέση σχετικά με τις «τρελές κατσίκες με άσπρα δόντια» της πρωινής ζώνης

Οι δηλώσεις που συζητήθηκαν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η απάντηση της Μελέτη στην Ισμήνη Καλέση σχετικά με τις «τρελές κατσίκες με άσπρα δόντια» της πρωινής ζώνης

Το πρωί της Παρασκευής 3/6 η Ισμήνη Καλέση έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα οι οποίες συζητήθηκαν αλλά προκάλεσαν την αίσθηση πολλών, όπως και της ίδιας της παρουσιάστριας της εκπομπής, της Ελεονώρας Μελέτη η οποία σχολίασε το γεγονός.

Τι ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη για τις δηλώσεις

Μετά την προβολή των δηλώσεων της Ισμήνης Καλέση η Ελεονώρα Μελέτη πήρε το λόγο και σχολίασε: «Εγώ δε νιώθω καμία τύψη που κάνω μια εκπομπή που χαρακτηρίζεται lifestyle gossip. Kαθόλου δε με νοιάζει και καθόλου δε με κάνει να νιώθω άσχημα. Είμαστε θεωρώ αξιοπρεπέστατοι. Δεν έχουμε θίξει κανέναν, δεν έχουμε κάνει τίποτα με ενοχή και φόβο».

Επιβράβευσε η Ελεωνόρα Μελέτη το Συσσοβίτη για την χθεσινή συγγνώμη του

Χτες 31/5, έγινε ένας χαμός με τις δηλώσεις που έκανε την Δευτέρα 30/5 ο Αλέκος Συσσοβίτης στην εκπομπή της Μαριόν Μιχελάκη και για το κίνημα του metoo. Ειδικά γυναίκες παρουσιάστριες αλλά όχι μόνο τον κατακεραύνωσαν για όσα είπε. Έτσι, τελικά βγήκε ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη παίρνοντας πίσω τα λόγια του (όπως θα δείτε παρακάτω).

Τη συγγνώμη του σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, με την Ελεονώρα Μελέτη να τονίζει πως ήταν ντόμπρο και αντρίκειο αυτό που έκανε ο ηθοποιός.

«Και ναι, αυτές οι συμπεριφορές θα πρέπει, όμως, και να επιβραβεύονται. Το να βγαίνεις και να ζητάς συγγνώμη για μια παρεξήγηση που έχει προκληθεί χωρίς πρόθεση σαφώς, από μια λανθασμένη πρόταση, εγώ το θεωρώ εξαιρετικό και μπράβο. Γιατί μια συγγνώμη, ένα σ’ αγαπώ, ένα παρακαλώ, ένα ευχαριστώ, στις μέρες που ζούμε, μόνο καλό κάνει», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε από την πλευρά του: «Είναι προς τιμήν του που είπε ότι “κι εγώ σήμερα που το άκουσα κατάλαβα γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η σύγχυση”. Σπάνια βλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι βγαίνουν για μια παρανόηση να λένε συγγνώμη».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε επίσης: «Το θεωρώ ντόμπρο, τίμιο και αντρίκειο».