«Μετά το Ρετιρέ ένιωσα να με...» - Απίστευτη αποκάλυψη από ηθοποιό του θρυλικού σίριαλ

''Έσπασε'' τη σιωπή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μετά το Ρετιρέ ένιωσα να με...» - Απίστευτη αποκάλυψη από ηθοποιό του θρυλικού σίριαλ

O Παύλος Ευαγγελόπουλος την Παρασκευή 3/6 βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής ''Στούντιο 4'' και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε μίλησε για την εποχή, που έπαιξε στη θρυλική σειρά το Ρετιρέ, εκεί από όπου τον είδαμε να κάνει ο ''μπαμ'' και να γίνεται ιδιαίτερα γνωστός.

Δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του καθώς μετά από την τότε επιτυχία τον είδαμε να κάνει περισσότερο δουλειές στο θέατρο και λιγότερο στην τηλεόραση και γενικότερα αισθάνθηκε μια διάκριση πάνω σε αυτό το θέμα. Έτσι λοιπόν, χωρίς να μασάει τα λόγια του αφού με ίδιο ύφος έχει μιλήσει και τη σεξουαλική παρενόχληση, που υπέστη, τόνισε πως ο διαχωρισμός αυτός συνέβαινε και τότε αλλά και τώρα.

Η αποκάλυψη του Παύλου Ευαγγελόπουλου για τη σειρά Ρετιρέ

«Όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση κι ήταν οι πρώτες δουλειές που έγιναν, όπως και το Ρετιρέ, αμέσως μετά άλλαξε λίγο η αισθητική κι ο χάρτης. Έγιναν άλλου είδους δουλειές κι αυτές θεωρήθηκαν λίγο παρωχημένες. Είναι σαν να τελείωσε μια εποχή και να ξεκίνησε μια καινούρια.

Το Ρετιρέ είναι λίγο καλτ. Μετά άλλαξε λίγο το χιούμορ κι η κατάσταση κι αυτό θεωρήθηκε παρωχημένο» ανέφερε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Μετά το Ρετιρέ έγινε αυτό (ένιωσα να με εξαιρούν) και ξαφνικά στη συνείδηση του χώρου τοποθετήθηκες κάπου αλλού. Με πείραξε στην αρχή γιατί γενικά δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζονται οι ηθοποιοί ή να υπάρχουν ταμπέλες. Δεν είσαι εμπορικός, θεατρικός ή τηλεοπτικός ας πούμε. Είσαι επαγγελματίας κι είσαι είτε καλός είτε κακός. Δεν συμφωνώ με αυτό κι υπάρχει ακόμα».

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα...»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στη κάμερα του "Όλα Γκουντ", το απόγευμα της Κυριακής 13/3, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα είχε κατακεραυνώσει τους παίκτες ριάλιτι που γίνονται ηθοποιοί, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από άνδρα.

«Όλα αυτά που έγιναν στον δικό μας χώρο έχουν να κάνουν κυρίως με την κατάχρηση εξουσίας, όπου ο άλλος θεωρεί ότι είναι στο απυρόβλητο και χαίρομαι πάρα πολύ που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και βγήκαν όλα αυτά στη φόρα. Ελπίζω από δω και πέρα να τελειώνουμε με αυτές τις συμπεριφορές και με τους ανθρώπους που είχαν τέτοια συμπεριφορά», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και πρόσθεσε:

Στη συνέχεια πέρασε σε μια αποκάλυψη για την στιγμή που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Ήμουν πάρα πολύ μικρός και αντέδρασα βίαια, χωρίς να θέλω να πω τι έκανα όταν επιχείρησε να έρθει πολύ κοντά. Εκεί τελείωσε και η ιστορία».