"Δεν κατάφερα να κάνω παιδιά..." - Η συγκινητική αποκάλυψη της Έλενας Χριστοπούλου για τη μητρότητα

"Το κεφάλαιο έχει κλείσει μοιραία για μένα"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων μίλησε για το κεφάλαιο μητρότητα, το οποίο αποκάλυψε πως έχει κλείσει για την ίδια. Η manager μοντέλων ή αλλιώς mamanger όπως την αποκαλεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα μοντέλα που έχει αναλάβει.

Επίσης, αναφέρθηκε στην υιοθεσία, έπειτα από ερώτηση αν σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδάκι με τον σύντροφό της (δείτε φωτογραφία του).

Η εξομολόγηση της Χριστοπούλου για την μητρότητα και την υιοθεσία

«Προφανώς επειδή δεν έκανα παιδιά. Δεν τα κατάφερα να κάνω παιδιά οπότε όσο περνάει ο καιρός ρίχνω λίπασμα σε αυτή τη δουλειά και από δουλειά έχει γίνει και οικογένεια. Έχουμε μια σχέση πολύ δυνατή με τους συνεργάτες μου. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες στον χώρο μας, αν δεν έχεις κόμπλεξ.

Λατρεύω όλες τις κοπέλες, είναι νέες, όμορφες, φρέσκιες. Λατρεύω που είναι κορίτσια που πατάνε στα πόδια τους, δεν στηρίζονται σε κάποιον άλλον. Με κάνουν να τους βγάζω το καπέλο. Το κεφάλαιο μητρότητας έχει κλείσει μοιραία για μένα».

Όσον αφορά την υιοθεσία: «Είναι φορές που σκέφτομαι το ενδεχόμενο της υιοθεσίας και άλλες όχι. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό και να είμαι απόλυτη. Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το αύριο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Χριστοπούλου;

Τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει πολύ τα media η Έλενα Χριστοπούλου, είτε με τις δηλώσεις - σπόντες που ανταλλάζουν με τη Βίκυ Καγιά σε διάφορες εκπομπές είτε με το μέλλον της στην τηλεόραση. Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τηλεοπτικά μέσα από το GNTM, αλλά και απολαύσαμε και στο My Style Rocks και το Ελλάδα έχεις ταλέντο, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα για το που θα τη δούμε αυτή τη σεζόν.

Αν και τα ρεπορτάζ την ήθελαν να συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να επιστρέψει του χρόνου στο My Style Rocks και τον ΣΚΑΙ, ένα project που αγαπήθηκε πολύ και έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης .

Μάλιστα, υπήρχε σκέψη το My Style Rocks να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά τελικά το κανάλι προτίμησε να κρατήσει το πρόγραμμά του ως έχει μέχρι το καλοκαίρι και να προχωρήσει σε αλλαγές στη ζώνη της ψυχαγωγίας τον Σεπτέμβριο.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να επιστρέψουν λοιπόν είναι η Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο, επειδή ακόμα το πρόγραμμα διαμορφώνεται δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.