Σοκάρει η Στεφανία Γουλιώτη: ''Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από...''

Η γνωστή ηθοποιός συγκλόνισε τους πάντες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκάρει η Στεφανία Γουλιώτη: ''Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από...''

Η γνωστή ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη έδωσε συνέντευξη στο «Οpen Weekend» και οι συγκλονιστικές δηλώσεις που έκανε προβλήθηκαν σήμερα το πρωί του Σαββάτου 11/6. Κλήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε πριν από χρόνια από γιατρό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει για σκηνικά κακοποίησης. Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει πριν από ένα χρόνο είχε αναφερθεί ξανά σε περιστατικό που βίωσε με έναν άντρα, ο οποίος είχε μπει στο σπίτι της και την είχε χτυπήσει, παρά την επέμβαση της αστυνομίας (δείτε τι θεωρούσε ότι του είχε κάνει).

Οι δηλώσεις της Γουλιώτη στο Open Weekend για την κακοποίηση

«Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό. Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ισχίο μου και αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση. Την πρώτη φορά είπα στον εαυτό μου ότι εγώ φταίω, υπερθυματοποιήθηκα. Την δεύτερη-τρίτη φορά έπαθα σοκ κι αποχώρησα. Δεν του ξαναμίλησα, αλλά δεν τον κατήγγειλα, δεν ήξερα πώς να το κάνω», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Λιγνάδη:

«Δεν γνώριζα αυτή την πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν είχα επαφή μαζί του. Υπήρξα μούσα του, μίλαγα για το ρόλο μου μαζί του, ούτε για ποτό πήγαινα μαζί του».

Κλείνοντας, η Στεφανία Γουλιώτη ανέφερε: «Γνωστός καλλιτέχνης που ασχολείται με τη μουσική, παλαιότερα είχε μπλεχτεί σε καταγγελίες, αλλά πλέον βλέπω πως η τέχνη του τον ξεπέρασε. Τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν το δικαίωμα να είναι σε σύμφωνο συμβίωσης. Γιατί ο καθένας να μην μπορεί να ζει τη ζωή του όπως επιθυμεί;».

«Έκλαιγα με λυγμούς το πρωί που πήγαινα στην πρόβα»

Η Στεφανία Γουλιώτη είχε μιλήσει και παλαιότερα στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πέρασε πολύ δύσκολες ώρες στο πλευρό ενός ανθρώπου από το εργασιακό της περιβάλλον, ενώ τόνισε πως κάθε φορά που πήγαινε στην πρόβα της, έκλαιγε με λυγμούς.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται με αφορμή το metoo ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του Δημήτρη Μοθωναίου και στη συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε, μιας και όπως είπε είναι φίλη του και κατάφερε επιτέλους να δει τον αληθινό του εαυτό.

«Ο Δημήτρης Μοθωναίος μου είχε εξομολογηθεί πολλά προσωπικά του και με τίμησε όταν μου τα εξομολογήθηκε. Ο Δημήτρης, όπως και όλα τα παιδιά, όπως και εγώ, ήμασταν άνθρωποι που κοιτάζαμε παντού από πού να προφυλαχτούμε, να μη δείξουμε αδυναμία, να μη δείξουμε ανασφάλεια.

Όχι δεν έβλεπα κάτι στον Δημήτρη, ήμασταν όλα παιδιά εγκλωβισμένα στην εικόνα του καλού παιδιού. Εγώ ένιωσα ότι επιτέλους βλέπω τον Δημήτρη, επιτέλους βλέπω τον άνθρωπο πίσω από την εικόνα. Δεν έχω τη ψυχική δύναμη να κάνω αυτό που έκανε ο Δημήτρης, του βγάζω το καπέλο», είπε αρχικά.

Στεφανία Γουλιώτη Λιγνάδης

Στη συνέχεια σε ερώτηση για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγφνάδη είπε: «Άκουσα με πίκρα την παραίτησή του, αλλά το άκουσα σωστό».

Και κατέληξε αποκαλύπτοντας πως από άνθρωπο στο χώρο εργασίας της υπέστη τρομερή ψυχολογική βία: «Από άνθρωπο που έχω υποστεί τρομερή ψυχολογική βία έμαθα πάρα πολλά. Με μετακίνησε τρομερά η εμπειρία. Βασανίστηκα τόσο που έκλαιγα με λυγμούς το πρωί που πήγαινα στην πρόβα και γύρναγα το βράδυ και έκλαιγα. Θα ήθελα όποιος έχει κάτι να πει καλλιτεχνικό να το μεταφέρει με παιδαγωγικό τρόπο στους ανθρώπους».