Άφωνοι όλοι με αυτήν την εμφάνιση - Η κόρη της Πάολα με άκρως αποκαλυπτικό λεοπάρ μαγιό

Μοιάζει πολύ στη μαμά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άφωνοι όλοι με αυτήν την εμφάνιση - Η κόρη της Πάολα με άκρως αποκαλυπτικό λεοπάρ μαγιό

Η Πάολα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια άκρως πετυχημένη και και πολύ εντυπωσιακή τραγουδίστρια και κομμάτι της όλης αυτής επιτυχίας οφείλεται σε ένα βαθμό και στην εκκεντρικότητα της. Η κόρη της Παολίνα, την οποία έφερε στον κόσμο πολύ μικρή, έχει μεγαλώσει πολύ.

Η εικόνα, που βλέπουμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θυμίζει πολύ σε εκείνη της μαμάς της, τόσο στο πρόσωπο όσο και στον συνολικό αέρα, που αποπνέει. Την Τρίτη 14/6 μάλιστα έκανε repost ένα story, στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει με αποκαλυπτικό, λεοπάρ μαγιό με τις πολύ καλές τις αναλογίες.

Η μαμά της, η οποία είναι πολύ καλά στα προσωπικά της, σίγουρα θα καμαρώνει για την κορούλα της, που έχει μεγαλώσει τόσο και φαίνεται να παίρνει πολλά από τα στοιχεία της.

Η κόρη της Πάολα ποζάρει με λεοπάρ μαγιό

Παολίνα

Παολίνα

Οι συμβουλές της τραγουδίστριας στην κόρη της

Πρεμιέρα έκανε η Πάολα σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής 11/3 και λίγο πριν ανέβει στην πίστα έκανε δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι. Η λαμπερή τραγουδίστρια μεταξύ των τραγουδιστικών αναφέρθηκε στην κόρη της Παολίνα.

Η Πάολα είναι πολύ ισορροπημένη και ευτυχισμένη (σε ποιόν άντρα έχει βρει τον έρωτα) και είναι πάντα αντικειμενική σε ό,τι αφορά ακόμα και το παιδί της. Έτσι λοιπόν δήλωσε στην κάμερα, πως δε θα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, καθώς δεν έχει καλή φωνή. Κατά τα άλλα θέλει να ακολουθήσει αυτό που την ευχαριστεί και της το θυμίζει κάθε φορά, που τη συμβουλεύει.

«Τη λέω να είναι έξυπνη σαν ερπετό, άκακη σαν περιστέρι και περήφανη σαν άλογο» δήλωσε.

Παραδέχτηκε ότι κάθε χρόνο δέχεται προτάσεις για talent show αλλά αρνείται. Η τελευταία κρούση μάλιστα ήταν από το X Factor.

«Δεν μου αρέσει η προβολή. Δεν μου ταιριάζει να κρίνω τα παιδιά» εξήγησε για το «όχι» που είπε.