Με μαγιό αντί για μπλούζα και νέον πορτοκαλί παντελόνι - Χαμός με τη νέα εμφάνιση της Φουρέιρα

Την κοιτούσαν όλοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μαγιό αντί για μπλούζα και νέον πορτοκαλί παντελόνι - Χαμός με τη νέα εμφάνιση της Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα περνάει μια πολύ έντονη περίοδο μιας και οι συναυλίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά και πλέον μπορεί κανείς να τη δει τη μία μέρα στην Αθήνα και την άλλη στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί η ζωή αυτή να είναι κάπως κουραστική αλλά από την άλλη έχει επιλέξει να κάνει αυτό, που αγαπάει.

Έτσι λοιπόν, μετά την τεράστια συναυλία που έδωσε με τον Αργυρό στη συμπρωτεύουσα, το Σάββατο 18/6 παρευρέθηκε σε ένα event της Αθήνας, στο waterboomb. Η τραγουδίστρια ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή με ένα πορτοκαλί νέον παντελόνι και από πάνω επέλεξε ένα τόπ με κρόσια από πέρλες, σαν να ήταν κόσμημα.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Waterboomb

Φουρέιρα

Φουρέιρα - Waterboomb

Σου έχουμε βρει μια οικονομική αντιγραφή από look της Φουρέιρα

Mία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής showbiz είναι η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα. Κάθε της εμφάνιση είναι άκρως εντυπωσιακή, όχι μόνο στο stage, αλλά και στις φωτογραφίες που αναρτά στο λογαριασμό της στο Instagram. Με εντυπωσίασε λοιπόν η παρακάτω φωτογραφία, στην οποίας το στιλ και η αισθητική είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία του 2000.

Η δεκαετία αυτή έχει επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη σημερινή μόδα και όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, έχουν επανέλθει items τα οποία πριν λίγα χρόνια τα θεωρούσαμε πολύ άσχημα και αναρωτιόμασταν πως τα φορούσαμε τότε.

undefined

Κίτρινο παστέλ, σατέν mini φόρεμα, με στρας στις τιράντες, είναι το κατάλληλο για να πάρεις λίγη από την λάμψη την πανέμορφης τραγουδίστριας. Είναι στο κατάλληλο χρώμα για να αναδείξεις το μαύρισμα σου και κοστίζει μόνο 39,99 € (κωδικός: 27046332-BRIT-LM).

Mango φόρεμα

Πριν λίγες μέρες σου είχα προτείνει 4 φορέματα από το Zara. Μπορεί να μην είναι κίτρινα, αλλά λευκά, όμως ταιριάζουν εξίσου πολύ, με το σύνολο που σου έχω ετοιμάσει (δες τα εδώ).

Συνδυασμένο με αυτά τα πανέμορφα σε lime χρώμα mules με λουριά και ύψος τακουνιού 7 εκατοστά, σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Η τιμή του ανέρχεται στα 29,99 € (κωδικός: 27025768-PAR-LM).

Mango τακούνια

Εννοείται μπορείς να φορέσεις και flat σανδάλια. Έχω να σου προτείνω μερικά εδώ.

Δεν θα μπορούσα να μη σου προτείνω αυτήν την απίστευτη τσάντα την οποία την έχω και εγώ. Είναι μικρή, ροζ και με στρας. Ταιριάζει με πάρα πολλά ρούχα και είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Βγαίνει και σε καφέ χρώμα και κοστίζει 29,99 € (κωδικός: 27031091-PARTY-LM).

Mango τσάντα

Τέλος, περνάμε στα γυαλιά. Τα παρακάτω γυαλιά που σου προτείνω έχουν πράσινο κοκκάλινο σκελετό που ταιριάζει τέλεια με το σύνολο που σου έχω ετοιμάσει. Είναι διαθέσιμο και σε άλλα δύο χρώματα, ενώ κοστίζουν 15,99 € (κωδικός: 37030151-NEREA-LM).Γυαλιά Mango

Πολύ θα ταίριαζαν και oversized γυαλιά, όπως αυτά που σου προτείνω εδώ.