«Από την άλλη στήθηκαν καριέρες, πούλαγε το θέμα...» - Ο Γιώργος Παπαδάκης απασφάλισε για την υπόθεση της Πάτρας

«Παραέγινε το κακό...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Από την άλλη στήθηκαν καριέρες, πούλαγε το θέμα...» - Ο Γιώργος Παπαδάκης απασφάλισε για την υπόθεση της Πάτρας

Τον Γιώργο Παπαδάκη υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον καναπέ και στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τρίτης 28/6 και ο κορυφαίος παρουσιαστής και δημοσιογράφος, έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλη της ύλης κάνοντας τον απολογισμό ης φετινής σεζόν, αλλά αποκαλύπτοντας και το πως θα συνεχίσει τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε για το θέμα που έχει συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο, αυτό της υπόθεσης της Πάτρας, αναφέροντας πως υπήρξαν κάποιοι που εκμεταλλεύτηκαν την τραγωδία με τους θανάτους των τριών παιδιών για να χτίσουν καριέρες, κάτι που έχει αναφέρει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε δηλώσεις της.

Η αναφορά του Παπαδάκη στην υπόθεση της Πάτρας

«Η υπόθεση της Πάτρας μας συγκλόνισε όλους. Όταν σε 2,5 χρόνια τρία παιδάκια φεύγει το ένα πίσω από το άλλο είναι συγκλονιστικό. Όμως παράγινε το κακό γιατί πούλαγε το θέμα. Όσο έφερνε τηλεθέαση οι εκπομπές – ακόμα εστίαζαν εκεί».

Ο Γιώργος Παπαδάκης απασφάλισε για την υπόθεση της Πάτρας

«Από την άλλη στήθηκαν καριέρες, άνθρωποι με την πολύ συχνή εμφάνισή τους αυξήθηκαν οι μετοχές τους στο χρηματιστήριο αξιών του χώρου τους. Δεν τους κακίζω έκαναν τις επιλογές τους. Είμαι ο τελευταίος που γνωρίζει τόσο καλά την τηλεόραση για να κάνω κριτική. Δεν την ξέρω, δεν κάνω κριτική, αφήνω να κάνουν κριτική τα νέα παιδιά που έχουν 3,4 χρόνια και κάνουν κριτική. Κάποια στιγμή θα την κάνω αλλά κριτική δεν θα κάνω ποτέ».

«Διάβασα κάπου "άνθρακας ο χρυσός"...»

Μιλώντας για τον Φοίβο, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Διάβασα κάπου "άνθρακας ο χρυσός" (δείτε εδώ τη σχετική δήλωση της Τίνας Μεσσαροπούλου) επειδή κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Κάποιοι, όχι κάποιος. Δεν το κατάλαβα αυτό το πράγμα. Περίμεναν να βγει ο Φοίβος στην τηλεόραση και να τους σαγηνεύσει όλους στα πρώτα δευτερόλεπτα. Επιβεβαιώνεται αυτό, ότι είναι δύσκολη η καριέρα των παιδιών που ο πατέρας κάνει την ίδια δουλειά. Δεν είναι απόλυτο αυτό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γιό του, Ιάσωνα και την εμφάνισή του στο X- Factor: «Ο Ιάσωνας δεν ήταν διαγωνιζόμενος στο X-Factor αλλά επειδή πήγε με έναν διαγωνιζόμενο που συνεργάζεται, είπε κι ένα τραγούδι. Ο Ιάσωνας είναι καταπληκτικός μουσικός, γράφει ξένη μουσική και στίχους. Είναι κι αυτός ένας κούκλος, αλλά είναι ξανθός».

Τέλος, για τον γιό του, Κωνσταντή: «Ο Κωνσταντής μου έχει κάνει και δύο εγγονάκια. Είναι ένα φοβερά ήπιων τόνων παιδί. Είναι το παιδί μου από τον πρώτο μου γάμο, καταπληκτικός. Είμαστε πολύ δεμένοι και οι τέσσερίς μας. Τα τρία αγόρια κι εγώ. Έρχεται από πίσω η νέα φουρνιά, ο Γιώργος μου και ο Αλέξανδρος, τα δύο εγγονάκια μου».