Στιγμές ευτυχίας για την Μαριέττα Χρουσαλά - Η τρυφερή ευχή για τα γενέθλια της βαφτιστήρας της

Είναι η κόρη της Καλομοίρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Μαριέττα Χρουσαλά - Η τρυφερή ευχή για τα γενέθλια της βαφτιστήρας της

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας έζησε η Καλομοίρα στο σπίτι της με την οικογένειά της, την Πέμπτη 21/7, καθώς η μικρή της κόρη, η Αναστασία, είχε τα γενέθλιά της, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει την πιο γλυκιά ευχή για το παιδί της μέσα από τα social media. Η 6χρονη, πλέον, δεν είναι, όμως, μόνο δικό της παιδί, καθώς είναι η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η πνευματική της μητέρα από το 2017, όπου την βάφτισε μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Έτσι, η νονά της αποφάσισε να της ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας σε στόρι δύο φωτογραφίες με την εορτάζουσα και την μητέρα της, εκφράζοντας το γεγονός πως της λείπει πολύ, εφόσον μένουν μακριά, αν και οι συναντήσεις τους στην Αμερική και την Ελλάδα είναι συχνές.

Οι ευχές της Μαριέττας Χρουσαλά στην βαφτιστήρα της και κόρη της Καλομοίρας

«Πολλές όμορφες αναμνήσεις μαζί σας. Σας αγαπάμε παιδιά», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Χρόνια πολλά γλυκιά μας Αναστασία».

Μαριέττα Χρουσαλά - Καλομοίρα

Μαριέττα Χρουσαλά - βαφτιστήρα

Με κατακόκκινο φόρεμα κάτω απο το ηλιοβασίλεμα - Η νέα φωτογραφία της με τον Πατίτσα

Η Λέοντας Πατίτσας και η πρώην παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά είναι από τα ζευγάρια που παραμένουν ακλόνητα στο χρόνο. Οι δυο τους συμπληρώνουν φέτος 12 χρόνια γάμου και μετρούν ευτυχισμένες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους. Το ζευγάρι φροντίζει να περνά καλά και κάνουν πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Στη νέα τους φωτογραφία στο instagram απαθανατίζονται ερωτευμένοι κάτω από το ηλιοβασίλεμα και η Χρουσαλά φοράει ένα συγκλονιστικό κόκκινο φόρεμα.

Πρόσφατα μάλιστα τα ''έσπασε'' σε συναυλία του Σάκη Ρουβά, στον οποίο από ότι φαίνεται τρέφει μεγάλο θαυμασμό. Κοινοποίησε φωτογραφία τους από live του πάνω στην πίστα, την οποία συνόδευσε και με τα ανάλογα λόγια εκτίμησης προς τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ερωτευμένοι, λαμπεροί και πολύ στυλάτοι φωτογραφήθηκαν αγκαλιά!

Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέων Πατίτσα κάτω από το ηλιοβασίλεμα