Με καυτό μπικίνι στην παραλία - Αρετουσάριστη η Βάσω Γουλιελμάκη στα 52 της ''ανάβει'' φωτιές

Δείχνει την πίσω όψη της και αναστατώνει το Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με καυτό μπικίνι στην παραλία - Αρετουσάριστη η Βάσω Γουλιελμάκη στα 52 της ''ανάβει'' φωτιές

Η Βάσω Γουλιελμάκη - η οποία πρόσφατα έγινε νονά- είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Φέτος την είδαμε σε αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ενώ παράλληλα είναι αρκετά ενεργή και στα social media, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητας της.

Το τελευταίο διάστημα κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, με τις βουτιές στη θάλασσα να είναι καθημερινές. Μία φωτογραφία από μία τέτοια μέρα στη θάλασσα δημοσίευσε χθες, Σάββατο 23/7 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με στιλ με εντυπωσιακό μπικίνι και ανεβάζει τις θερμοκρασίες.

Η ανάρτηση της Βάσως Γουλιελμάκη στην παραλία

«Όταν ήμουν μικρή η μεγαλύτερη αδελφή μου η Πελαγία για μας Γιούλη, μου έλεγε ότι θα με κάνει φωτομοντέλο! Και να σου οι πόζες και να σου το νάζι, κι’όσο οι αδελφές μου με θαύμαζαν – αχ τι φωτογένεια έχει η Βάσω μας, να σου το χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά να φαίνονται όλα τα δόντια! Φωτομοντέλο δεν μ’ έκανες Γιουλίτσα μου αλλά η πόζα, πόζα» έγραψε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη στη λεζάντα που συνόδευσε τη δημοσίευση.

Γουλιελμάκη

«Σχεδόν κάθε μέρα δέχομαι στα social media...»

Η Βάσω Γουλιελμάκη βρέθηκε καλεσμένη την Πέμπτη 23/6 στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις συνεχείς προτάσεις γάμου που δέχεται μέσα από τα social media.

Ειδικότερα, η Βάσω Γουλιελμάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά το διαζύγιο μου υπήρχαν σχέσεις στη ζωή μου που δεν τις είδατε. Δεν θέλω και δεν μου αρέσει καθόλου, μα καθόλου, να ξέρουν την προσωπική μου ζωή. Όταν συμβαίνει αυτό, λίγο κάπως μου ταράζει τα νερά μου».

«Βέβαια, δέχομαι συνέχεια προτάσεις γάμου στα social media! Έλα τώρα, Μπέττυ, δεν σου έχουν στείλει πολλά παντρεμένη γυναίκα; Ίσως όμως επειδή είσαι παντρεμένη, την έχεις σκαπουλάρει! Δεν ξέρω γιατί… Μήπως, επειδή βλέπουν ότι δεν είμαι παντρεμένη, λένε «κάτσε να της προτείνω να παντρευτούμε μπας και τσιμπήσει». Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε αυτά».

«Αν όμως είναι κάποιο πολύ όμορφο μήνυμα και με πιάσει σαν άνθρωπο, με συγκινήσει δηλαδή με τον τρόπο μου, απαντάω «ευχαριστώ πολύ». Μέχρι εκεί. Δεν έχω βγει ποτέ με κάποιον θαυμαστή. Ακόμα και να μου αρέσει κάτι, βλέπω το μήνυμα αλλά δεν μπαίνω να δω ποτέ το προφίλ γιατί πιστεύω ότι για να βγεις με κάποιον θα πρέπει να τον γνωρίζεις» συμπλήρωσε η Βάσω Γουλιελμάκη.