«Ένιωσα λίγο άσχημα...» - Η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε ανοιχτά για το μεγαλύτερο άγχος της σχετικά με τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένιωσα λίγο άσχημα...» - Η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε ανοιχτά για το μεγαλύτερο άγχος της σχετικά με τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Όσο η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στη Σύρο, η πρώτη θέλησε να δείξει πως είναι ενεργή στα social media και πως δεν θέλει να χάσει την επαφή και την επικοινωνία που έχει χτίσει τόσο καιρό με το κοινό της, και έδωσε την επιλογή στους ακόλουθούς της να την ρωτήσουν ότιδήποτε σκεφτόντουσαν.

Μέσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε, πολλές αφορούσαν τον γάμο. Έτσι, έφτασε η στιγμή που αποκάλυψε δημόσια ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος της σε σχέση με το μυστήριο και τις ετοιμασίες που χρειάζεται να γίνουν. Βέβαια, ακόμη κι αν υπάρχουν ανησυχίες φαίνεται πως το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία.

Η αποκάλυψη της Άννας Πρελεβιτς για το άγχος της σχετικά με τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

«Να σας πω την αλήθεια εγώ που δεν αγχώνομαι για τέτοια θέματα αγχώθηκα τις προάλλες, γιατί με ρωτάει ο περίγυρός μου πράγματα τα οποία δεν έχω σκεφτεί ακόμα (ημερομηνίες, διαθεσιμότητες λόγω covid, κλπ) και ένιωσα λίγο άσχημα για μια στιγμή. Αλλά όλα καλά έχω μηδέν άγχος πάλι»

Άννα Πρέλεβιτς

«Κάπως ξέρεις μέσα σου»

Την προηγούμενη βδομάδα έγινε γνωστό πως ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Την είδηση ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Άννας στο Instagram, η οποία «λιώνει» για τον σύντροφό της και δε το κρύβει.

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της η Άννα δέχθηκε πληθώρα ευχών και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο γράφοντας: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας. Μου έχετε στείλει και άπειρες ερωτήσεις αυτές τις ημέρες! Θα απαντήσω σε πέντε ερωτήσεις σήμερα (θα απαντούσα σε περισσότερες αλλά τρέχω όλη μέρα συγγνώμη», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Επίσης, μέσα από ένα Q&A's ρωτήθηκε από τους followers πώς κατάλαβε ότι βρήκε τον ιδανικό άντρα για εκείνη και το μοντέλο απάντησε: «Κορίτσια πολλές μου έχετε κάνει αυτή την ερώτηση... και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω, απλώς κάπως ξέρεις μέσα σου, νιώθεις πολύ άνετα...αυτό».

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε ένα selfie video στον προσωπικό της λογαριασμό όπου απάντησε στην ερώτηση «Πότε θα γίνει ο γάμος;».

«Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα γίνει ο γάμος», είπε on camera η Άννα Πρέλεβιτς.

Λίγο αργότερα το μοντέλο μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Νικήτα της γράφοντας: «Ήταν η πιο ωραία πρόταση γάμου. Για την ώρα νομίζω έχω πει πολλα! Επίσης μου έχετε στείλει τόσες ωραίες ερωτήσεις που θέλω να απαντήσω σε όλες και να συζητάμε για ώρες».

Πρελεβιτς για Νομικό

Όπως η ίδια αποκάλυψε, η πρόταση γάμου του Νικήτα την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα, αφού δεν το περίμενε και ξαφνιάστηκε ευχάριστα.