Είναι μαμά δύο κοριτσιών και ''λιώνει'' για εκείνες - Σπάνια φωτογραφία με τις κόρες της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Τη δημοσίευσε στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είναι μαμά δύο κοριτσιών και ''λιώνει'' για εκείνες - Σπάνια φωτογραφία με τις κόρες της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εκτός από μία πολύ πετυχημένη ηθοποιός είναι και μια πολύ τρυφερή μητέρα, η οποία μεγαλώνει με πίστη και αφοσίωση τις δύο κόρες, που έχει φέρει στον κόσμο με τον Γιάννη Νταλιάνη.

Σε γενικές γραμμές κρατάει χαμηλό προφίλ και σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή δεν προβάλλει τα παιδιά της, ενώ οι εμφανίσεις με τον σύζυγό της είναι σίγουρα περιορισμένες. Πρόσφατα είδαμε το πρόσωπο τους ενός από τα δύο της κορίτσια με την ομοιότητα με την ηθοποιό να είναι συγκλονιστική. Αυτή φορά δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία, ωστόσο δεν έδειξε τα πρόσωπά τους.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φωτογράφησε τις κόρες της

«Τα κορίτσια σε λογοτεχνική σιέστα».

Μαριλίτα - Κόρες

Η τρυφερή εξομολόγηση της ηθοποιού για τον άντρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Σασμό, όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και για την θεατρική της συνεργασία με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη σε ρόλο σκηνοθέτη.

«Έχω μια άνεση παραπάνω μαζί του, αλλά ως εκεί. Είναι επαγγελματική συνεργασία μαζί με όλη την ομάδα, έχουμε κοινό κώδικα και ότι γίνεται στο σπίτι μας είναι κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που εγώ είμαι ηθοποιός, σκηνοθετούμαι από κάποιον, δεν μπλέκονται οι δύο ρόλοι.

Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά που έχει ήταν ο τρόπος που με είδε και με χαιρέτησε την πρώτη φορά και μου χαμογέλασε. Ο τρόπος αυτός μου φάνηκε αμέσως διαφορετικός. Δεν τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά είπα ότι αυτός ο άνθρωπος κάτι διαφορετικό έχει», ανέφερε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που μίλησε πριν λίγο καιρό και για τον ρόλο της Βασιλικής στην σειρά του ALPHA.