Μάρα Δαρμουσλή: «Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα πιο τρελά σενάριά μου» - Η τρυφερή εξομολόγηση του συζύγου της

Για τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάρα Δαρμουσλή: «Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα πιο τρελά σενάριά μου» - Η τρυφερή εξομολόγηση του συζύγου της

Η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία έχει παραμείνει κορμάρα ακόμη και μετά την εγκυμοσύνη της, την Τρίτη 16/8 είχε τα γενέθλιά της και γιόρτασε για πρώτη φορά οικογενειακώς με τον άντρα της και τους δύο, πλέον, γιους της. Ο σύζυγός της, λοιπόν, Βασίλης Τσατσάκης, προχώρησε σε μία πολύ τρυφερή εξομολόγηση, ως δώρο, για την ηθοποιό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ανέβασε, δηλαδή, ένα βίντεο της ίδιας με τον μικρό τους γιο να τρώνε μαζί φρούτα, ενώ παράλληλα περίμεναν να έρθει στη ζωή τους το δεύτερο παιδάκι τους και επισήμανε πως ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να ασιθάνεται κανείς τόση ευτυχία για όλα αυτά που έχουν καταφέρει οι δυο τους.

Η τρυφερή εξομολόγηση του συζύγου της Μάρας Δαρμουσλή για τα γενέθλιά της

«Πέρσι τέτοια μέρα με φουσκωμένη την κοιλιά (την δίκη σου) κάναμε σχέδια και υποθέσεις για το πως θα είναι η ζωή μας του χρόνου, λοιπόν του χρόνου έφτασε και δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα ποιο τρέλα σενάρια μου ,και για όλα αυτά που ζούμε και αυτά που θα ζήσουμε είσαι μόνο εσύ αιτία. Να σε χαιρόμαστε Μάρα μου να είσαι πάντα καλά με υγεία και κουράγιο για να μας φωτίζεις τον δρόμο της ευτυχίας μας. Μιχάλης & Βασίλης».

Μάρα Δαρμούσλη

«Πριν καν σαραντίσουμε περάσαμε...»

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μάρα Δαρμουσλή, καθώς πριν λίγους μήνες γινε μαμά για δεύτερη φορά, καθώς έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το γεγονός). Το πρωί της Τετάρτης 6/7 μίλησε στο «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου, αναφέροντας πως λατρεύει να κάνει baby swiming μαζί με τον έξι μηνών γιο της ενώ στην αρχή φοβόταν, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το θέμα υγείας που πέρασαν πρόσφατα, καθώς πέρασαν μαζί κορωνοϊό.

«Το baby swimming το ξεκινήσαμε με λίγο φόβο και άγχος και κατέληξε η αγαπημένη μας συνήθεια. Το μωρό γεννήθηκε την εποχή της μάσκας, δεν έβλεπε τα πρόσωπά μας. Περάσαμε κορονοϊό με τον μικρό, πριν καν σαραντίσουμε. Μετά από μένα ο πρώτος που τον κοίμισε ήταν ο μεγαλύτερος γιος μου. Θέλω να αφοσιωθώ στο μεγάλωμα του παιδιού μου» εξομολογήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή.