«Μετρούσα τις ώρες να τελειώσει» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Καζαριάν για τον επώδυνο τοκετό της

«Το πιο γλυκό μαρτύριο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μετρούσα τις ώρες να τελειώσει» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Καζαριάν για τον επώδυνο τοκετό της

Η Μαρία Καζαριάν είναι φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε τους εμφάνιση. Μαζί απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μένουν πλέον στην Φρανκφούρτη και η ίδια γενικότερα δεν επιθυμεί να μιλά πολύ για τη ζωή της, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψιν πως έκρυβε την εγκυμοσύνη της για πολύ μεγάλο διάστημα.

Παρόλα αυτά, αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram άφησε το κοινό της να την ρωτήσει οτιδήποτε σχετικό με το μωρό και τον τοκετό της, με αποτέλεσμα να αποκαλύψει πως πέρασε αρκετά δύσκολα την ημέρα που έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, αλλά ταυτόχρονα θεωρεί πως άξιζε και το έχει στο μυαλό της σαν μία τρυφερή ανάμνηση.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Καζαριάν για τον τοκετό της

«Πέντε μηνών άρχισε εμένα να φουσκώνει η κοιλίτσα μου, τις τελευταίες ημέρες είσαι έτοιμη κυριολεκτικά να σκάσεις! Όλη μέρα σκεφτόμουν πώς θα βγει και πότε; Θα πονέσω πολύ στον τοκετό; Θα αντέξω τον πόνο; Όλα αυτά μου έτρωγαν το μυαλό. Μετρούσα τις ώρες να βγει και να τελειώσει αυτό το γλυκό μαρτύριο…», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Μαρία Καζαριάν

Σαν να μην γέννησε ποτέ η πρώην παίκτρια του My Style Rocks - Πόζαρε με μαγιό και "έριξε" το instagram

Για τις καλοκαιρινές της διακοπές επέστρεψε στην Ελλάδα η Μαρία Καζαριάν λίγο καιρό μετά από την γέννηση του παιδιού της. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My style rocks παραμένει ενεργή στα social media καθως της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Να τονίσουμε πως η ίδια τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στην Φρανκφούρτη, προκειμένου να είναι δίπλα στον σύντροφό της αλλά και το μωράκι τους (δείτε εδώ τον κούκλο σύντροφό τους - σπάνιες φωτογραφίες του). Από την άλλη, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει νέες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Μαρία Καζαριάν πόζαρε με το ροζ μπικίνι της στην θάλασσα λίγους μήνες μετά από την γέννηση του παιδιού της όπου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς έχει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα.