Αυτή η κίνηση την ''πρόδωσε'' - Η Βασιλική Μιλλούση ξεκαθαρίζει το αν είναι έγκυος ξανά

Πήρε ''φωτιά'' το instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αυτή η κίνηση την ''πρόδωσε'' - Η Βασιλική Μιλλούση ξεκαθαρίζει το αν είναι έγκυος ξανά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι ένα από τα πιο όμορφα και πετυχημένα ζευγάρια του ελληνικού αθλητισμού. Οι δυο τους μετρούν πλέον τέσσερα χρόνια γάμου και δυο υπέροχα παιδάκια, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που με αφορμή ένα story της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θεώρησαν ότι πιθανά είναι έγκυος ξανά. Εκείνη με ανάρτηση της ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Οι χαρές στην οικογένειά τους είναι πολλές και πέρα από καταπληκτική αθλήτρια η Μιλλούση είναι μια πολύ στοργική μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος. Πρόσφατα πανηγύρισαν το νέο χρυσό μετάλλιο του Πετρούνια στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα του Μόναχο, ενώ καταλυτική στην επιτυχία του είναι και η βοήθεια που του προσφέρει η κορούλα τους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Η απάντηση της Μιλλούση στις φήμες που τη θέλουν ξανά έγκυο

Αφορμή για αυτές τις ερωτήσεις στάθηκε το χέρι του Λευτέρη Πετρούνια που φαινόταν να αγγίζει την κοιλίτσα της Βασιλικής Μιλλούση. Η ίδια, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τί συμβαίνει, εξήγησε πως δεν είναι έγκυος για τρίτη φορά απλώς, ο σύζυγός της της κράταγε το χέρι.

«Επειδή με ρωτήσατε πολλές, όχι δεν είμαι έγκυος ξανά απλά μου έπιανε το χέρι» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP

Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους

Το σπίτι τους είναι κατάλληλα διαμορφωμένο προκειμένου οι δυο κορούλες τους να έχουν τον δικό τους χώρο. Να τονίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετακόμισαν στο συγκεκριμένο σπίτι πριν από δυο χρόνια.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το σπίτι τους είναι αρκετά ευρύχωρο καθώς έχει ξύλινα πατώματα αλλά και τζάκι. Τα χρώματα, που κυριαρχούν κυρίς είναι το άσπρο το οποίο είναι σχεδόν σε όλο το σπίτι αλλά και το καφέ λόγω των επιπλων αλλά και του ξύλινου πατώματος. Ο μεγάλος γκρι καναπές "κλέβει" τις εντυπώσεις στο ευρύχωρο σαλόνι όπου η Βασιλική Μιλλούση κάνει συχνά διάφορες ασκήσεις γυμναστικής.