Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: ''Καυτό'' φιλί με φόντο το Αιγαίο για το ζευγάρι

Είναι πολύ ταιριαστοί

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: ''Καυτό'' φιλί με φόντο το Αιγαίο για το ζευγάρι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στο χώρο του αθλητισμού, με τρομερή χημεία, ενώ πέρα από τις κορυφαίες τους αθλητικές επιδόσεις έχουν καταφέρει να φτιάξουν και μια πολύ όμορφη οικογένεια. Οι δυο τους μετά την τεράστια επιτυχία του στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα στο Μόναχο βρέθηκαν στην Πάτμο για διακοπές και μοιράστηκαν μια όμορφη φωτογραφία τους που φιλιούνται.

Πριν από ένα μήνα το ζευγάρι έκλεισε τέσσερα χρόνια γάμου και ο Έλληνας πρωταθλητής θέλησε μέσα από μια ανάρτησή του να ευχηθεί στη σύζυγό του, που παρά τις γέννες και την ταλαιπωρία καταφέρνει να παραμένει μια υπέροχη αθλήτρια και σύζυγος, ενώ καταφέρνουν να διατηρούν στο αμείωτο τη φλόγα στη σχέση τους.

Η φωτογραφία της Μιλλούση και του Πετρούνια στην Πάτμο

Οι δυο τους μοιράστηκαν ένα καυτό φιλί με θέα το Αιγαίο Πέλαγος, από την όμορφο Πάτμο όπου και βρίσκονται για χαλάρωση.

Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας φιλιούνται με θέα στο Αιγαίο

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP /ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ: INSTAGRAM

Η κίνηση της Μιλλούση που πυροδότησε τις φήμες για την 3η εγκυμοσύνη

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετρούν πλέον τέσσερα χρόνια γάμου και δυο υπέροχα παιδάκια, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που με αφορμή ένα story της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θεώρησαν ότι πιθανά είναι έγκυος ξανά. Εκείνη με ανάρτηση της ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Οι χαρές στην οικογένειά τους είναι πολλές και πέρα από καταπληκτική αθλήτρια η Μιλλούση είναι μια πολύ στοργική μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος. Πρόσφατα πανηγύρισαν το νέο χρυσό μετάλλιο του Πετρούνια στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα του Μόναχο, ενώ καταλυτική στην επιτυχία του είναι και η βοήθεια που του προσφέρει η κορούλα τους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Αφορμή για αυτές τις ερωτήσεις στάθηκε το χέρι του Λευτέρη Πετρούνια που φαινόταν να αγγίζει την κοιλίτσα της Βασιλικής Μιλλούση. Η ίδια, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τί συμβαίνει, εξήγησε πως δεν είναι έγκυος για τρίτη φορά απλώς, ο σύζυγός της της κράταγε το χέρι.

«Επειδή με ρωτήσατε πολλές, όχι δεν είμαι έγκυος ξανά απλά μου έπιανε το χέρι» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.