Μετακόμισε εκεί μετά τον χωρισμό της με τον Snik - Το νεανικό και εντυπωσιακό σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έχει ένα δωμάτιο μόνο για τα παπούτσια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μετακόμισε εκεί μετά τον χωρισμό της με τον Snik - Το νεανικό και εντυπωσιακό σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει μία εντελώς διαφορετική ζωή. Έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του πρώην της, Γιάννη Καραβασάνη, ενώ ετοιμάζεται για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, την παρουσίαση του Love Island.

Το μοντέλο έχει πολύ ξεχωριστό γούστο, κάτι που αποτυπώνεται άριστα από τα ρούχα που επιλέγει να φοράει στις εμφανίσεις της καθώς και στη διακόσμηση του υπέροχου σπιτιού της.

Το σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η ίδια ανά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της χώρο και η αλήθεια είναι πως κάθε γωνιά του σπιτιού είναι πολύ προσεγμένη. Στον χώρο κυριαρχεί το ξύλο ενώ έχει αρκετές ροζ λεπτομέρειες. Μάλιστα το δωμάτιο στο οποίο κρατάει τα παπούτσια και τα ρούχα της, είναι όλο ροζ.

Όλο το σπίτι είναι πολύ νεανικό, ενώ έχει και εσωτερική σκάλα που χωρίζει τον ισόγειο από τον πρώτο όροφο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου νέο σπίτι
Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπνοδωμάτιο
Ηλιάνα Παπαγεωργίου σπίτι
Ηλιάνα Παπαγεωργίου σαλόνι

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram @ilianapapageorgiou

Πριν φύγει ωστόσο για το Love Island, τη φροντίζει η μαμά της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι στα καλύτερά της τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη καθώς η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει πριν από λίγο καιρό.

Από την άλλη, η ίδια μετά από την ανακοίνωση πως την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, ετοιμάζεται σιγά, σιγά για την παρουσίαση του ριάλιτι «Love Island» όπου έχει προκαλέσει σούσουρο καθώς οι περισσότεροι τηλεθεατές έχουν μεγάλη περιέργια για το πώς πρόκειται να είναι.

Φυσικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά αποκάλυψε πως η μητέρα της την έχει στα ώπα ώπα μιας και την έφτιαξε καφέ.

Ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου